#MeidänJoukkue kaatoi MuKin

(20.11.2016) Edustusjoukkueemme haki sunnuntaina sarjapinnat Helsingistä. Munkkiniemen Kisapoikien nuori joukkue taisteli urhoollisesti, mutta joutui lopulta taipumaan kokeneempien kaarinalaisten kyydissä.

20.11.2016 Miesten I-div. MuKi – Ura Basket 71 – 83 (12 – 24, 14 – 16, 21 – 19, 24 – 24)

Ottelun avausjakso sujui joukkueemme valmennusjohdon laatiman käsikirjoituksen mukaisesti. Voitimme puolustuksessa 1 vastaan 1-tilanteet, ja pidimme helsinkiläisten kovimman pistelingon Miika Heinosen (18/8/4s) kurissa. Tässä tehtävässä kunnostautui erityisesti Eero Aaltonen (18/4/4s), joka onnistuneen puolustustyöskentelynsä lomassa tehtaili vastakkaisessa kenttäpäädyssä 15 pinnaa. Ura johti ottelua puoliajalla turvallisen tuntuisesti 14 pisteellä.

esc_2179

Tauon jälkeen munkkiniemeläiset alkoivat prässätä todella kovaa sallivan tuomarilinjan myötävaikutuksella. Oma hyökkäämisemme passivoitui ja muuttui turhankin simppeliksi. Näin kotijoukkue nousi peliin mukaan ja kuroi eron pariin otteeseen jo viiteen pisteeseen. Onnistuimme kuitenkin aina kuittaamaan isommat lähentelyt parin nopean korin muodossa.

Ratkaisuhetkillä Samu Kaaresvirta (3/5/4s) rauhoitti jälleen kerran kokemuksellaan tilanteet ja jakeli ratkaisevat koriin johtaneet syötöt. Näin joukkueemme voittoputki venyi jo kuuden ottelun pituiseksi.

Jukan kommentit

”Me puolustimme eka jaksolla tosi hyvin. Tauon jälkeen MuKi yksinkertaisti peliään aika lailla ja alkoi löytää heittäjänsä alkupeliä paremmin”, Ura Basketin päävalmentaja Jukka Valpola kertoi.

”Puolustuskorillaan MuKi vaihtoi puoliajan jälkeen kaikki screenit. Meidän oli vaikea päästä hyökkäyslevyreihin, sillä nuoret hesalaiset sulkivat meidät voimalla pois irtopalloista. Tässä varmaan näkyy heidän hankkimansa kovuus EYBL-peleistä”, Jukka arveli.

”Eero oli tänään hyvä molemmissa päissä kenttää. Ville Hänninen (20/2/6s) ja Santeri Latvala (18/4/3s) heittivät taas tarkasti. Ja Samun kokemus loppuhetkillä oli kyllä jälleen aivan ratkaisevaa.”

esc_1995

#MeidänJoukkue pelaa seuraavan ottelunsa ensi lauantaina Hyvinkään Pontevan vieraana. Kotikentällä joukkueemme esiintyy seuraavan kerran joulukuun 11. päivänä kello 17.00. Silloin Littoisten monitoimitalolle saapuu sarjan kärkijoukkue Vantaan Pussihukat. Tervetuloa!