#MeidänJoukkueelle nihkeä voitto HNMKY:stä

(15.1.2017) Edustusjoukkueemme ei löytänyt sunnuntain kotiotteluunsa torstain paikallispelin kaltaista latausta . Vierasjoukkue Helsingin NMKY pyristeli sitkeästi kintereillämme loppuun saakka.

15.1.2017 Miesten I-div. Ura Basket – HNMKY 89 – 83 (21 – 28, 21 – 14, 26 – 25, 21 – 16)

Nuori helsinkiläisryhmä pelasi alusta asti ennakkoluulottomasti kokeneempaa kotijoukkuettamme vastaan. Vieraat tekivät korin neljästä ensimmäisestä pallonhallinnastaan ja saivat heti hyvän draivin päälle.

Meikäläiset sen sijaan puolustivat uneliaasti ja liikkuivat verkkaisesti hyökkäyssuuntaan. Karkeat harhasyötöt seurasivat toisiaan. Toisella neljänneksellä Ura sai hieman ryhtiä otteisiinsa, ja tauolle päästiin sentään tasalukemissa.

Kolmannella jaksolla hyökkäyspelaamisemme parani, mutta omassa kenttäpäädyssämme varsinkin HNMKY:n 18-vuotias Jyri Eboreime (22/8/3s) kuritti meitä toistuvasti läheltä ja kaukaa.

Päätösjaksolla ottelu eteni kaiken aikaa meidän hienoisessa hallinnassamme. Viimeisellä peliminuutilla helsinkiläiset pääsivät kuitenkin jo neljän pisteen päähän, mutta eivät onneksemme päässeet yrittämään voittokoria.

Pojat vastaan sedät

HNMKY:n teinipojista loistivat Eboreimen lisäksi Ville Tahvanainen (15/4) sekä Benjamin Vanninen (12/5/4s). Järkälemäinen Petteri Ruutiainen (14/11) oli maalatun alueen kurko.

Meikäläisistä Jermaine Watson (22/4/5s), Samu Kaaresvirta (13/3/7s) sekä Joona Forsström (13/7) voivat olla iltaansa kohtalaisen tyytyväisiä. Sean Harris (16/8/5s/2bl) palkittiin joukkueemme parhaana.

Jukan kommentit

”Varsinkin alussa keskittymisemme puolustuspelaamiseen sekä kommunikointi oli vaatimatonta. Hävisimme paljon 1 vastaan 1- tilanteita”, Ura Basketin päävalmentaja Jukka Valpola harmitteli pelin jälkeen.

”Toisella puoliajalla saimme pienen nykäisyn aikaan, mutta sitten intensiteettimme taas laski, ja vastustaja tuli uudelleen peliin mukaan.”

”Tärkeä oli tietysti saada tänään yksi voitto lisää, ja nyt suuntaamme jo katseet kohti ensi viikon kahta peliä”, Jukka totesi lopuksi.

Edessä härkäviikot

Sarja jatkuu tiiviinä. Ensi torstaina #MeidänJoukkue matkaa Perniöön. Sunnuntaina on vuorossa Karkkilan reissu. Seuraavan kerran edustusjoukkueemme pelaa kotikentällään vasta helmikuun 5. päivänä. Silloin vastustajaksemme saapuu Raholan Pyrkivä Tampereelta. Tervetuloa!