Mikrotytöt 09-10-11

Info

Mikrotytöt kaudella 2018-2019

Ura Basketin mikrotytöt koostuvat vuonna 2009-2011 syntyneistä tytöistä. Kokoonnumme omiin treeneihin kahdesti viikossa harjoittelemaan koriksen perustaitoja ja joukkuepelaamisen tärkeyttä. Oikein pelihaluisille on mahdollisuus keskiviikkoisin liittyä Minitytöt treeneihin valmennuksen niin suostuessa. Meillä on myös yhteistreenit Minien kanssa torstaisin. Uskomme, että näillä joustavilla vaihtoehdoilla löytyy sopivat harjoitteluajat ja koriksesta tulee kiva harrastus tytöllenne!

Mikrotyttöjen tavoitteena on kehittyä omaan tahtiin sekä teknisesti että pelillisesti. Kehitystä ja oivallusta on iloksemme havaittu ja peli-ilo tarttuu… Avasimme kevätkauden AND1-turnauksella Salossaa. Seuraava turnaus oli JBT kotiturnaus toukokuussa. Lisäksi on luvassa muutama tutustuttava harjoituspeli syyskaudella. Tavoitteemme on syksyllä pelata Mikrotyttöjen Läntisen alueen sarjaa. Osallistumme syksyllä Mieleinen turnaukseen Loimaalla.

Syksyllä osallistumme Suomen Koripalloliiton Läntisen alueen Mikrotyttöjen 2009 II divisioonan yhdellä joukkueella ja 2010 I divisioonan yhdellä joukkuella.

Kaikki uudet kokeilijat ovat tervetulleita mukaan harjoituksiin kokemukseen ja lähtötasoon katsomatta! Ota mukaasi sisäliikuntavarusteet, juomapullo ja oma pallo jos löytyy.

Koris on kivaa!

Harjoitukset

  • keskiviikkoisin klo 17.00–18.00 Littoisten koulun sali (Lieto)
  • torstainaa 19.00-20.00 Kuusiston koululla (Yhteistreenit Minien kanssa)
  • perjantaisin  klo 17.00-18.30 Littoisten koulun sali (Lieto)

Valmentajat
Jarmo Hakulinen, jarmo.hakulinen(at)gmail.com, p. 050 917 8024
Tero Koski
Lumi Aalto-Setälä
Olivia Kouvonen
Eveliina Suomi

Joukkueen johtaja
Marja-Liisa Ahokas-Koski

Rahastonhoitaja
Satu Häikiö

Joukkue

Joukkueen pelaajat:

Kalenteri

Ottelut

otteluraportteja

Joukkueen säännöt

Joukkueen yhdessä sopimat pelisäännöt.
1§ Koris on kivaa!