Nappulakoris

Pikkusudet aloittavat 5-6-vuotiaana oman korisharrastuksensa Nappulakoriksessa Susijengin tassunjälkiä seuraten. Koripallo on mukana jokaisella tunnilla, mutta leikimme ja touhuamme muutakin kuin vain pallon kanssa. Erilaiset palloleikit ja -pelit kehittävät lapsen koordinaatiota ja perusnopeutta sekä opettavat lasta sosiaalisuuteen. Kerran kuussa myös vanhemmat osallistuvat mukaan tunnille niin pikkusudet pääsevät näyttämään mitä on opittu! Aikataulu yhteistuntikerroista lähetetään kaikille syyskuun alussa.

Kaudella 2016-2017 Nappulakoris-tunteja on kahdessa eri ryhmässä 2010-2011 syntyneille pojille ja tytöille. Harjoitukset alkavat maanantai 29.8. alkavalla viikolla (vko 35). Valitse itsellesi sopiva ryhmä:

maanantaisin klo 17.00-18.00 Piispanlähteen alakoululla
torstaisin klo 16.00-17.00 Kotimäen koululla

Nappulakoriksen päävalmentajana toimii Jukka Lindberg.

OSALLISTUMISMAKSU
Kauden 2016-2017 osallistumismaksu on 150 €, joka sisältää ohjauksen, oman koripallon, vakuutuksen ja seuran jäsenmaksun. Pelkkä kevätkausi 80€.

ILMOITTAUTUMISET
Klikkaa tästä ilmoittautumisjärjestelmäämme
Täytä lapsen tiedot ja omat yhteystietosi. Valitse ”Nappulakoris”-jaosto, jonka jälkeen oikealle ilmestyvästä listasta valitse haluamasi ryhmä. Lisää lopuksi vielä huoltajan tiedot perhejäsenrekisteriin.

LISÄTIETOJA
Ura Basket toimisto
044 240 3376
toimisto(at)urabasket.fi

Nappulakoriksen kummina toimii K-Supermarket Katariina!
katariina pikkusudet

Instagram | #urabasket

Yhteistyökumppanit

 mehilainenjatke     anders-Manager    k-suppari-katariinatalonet piikkio_works penkkala  helkama   baden