Nappulakoris

Pikkusudet aloittavat 5-6-vuotiaana oman korisharrastuksensa Nappulakoriksessa Susijengin tassunjälkiä seuraten. Koripallo on mukana jokaisella tunnilla, mutta leikimme ja touhuamme muutakin kuin vain pallon kanssa. Erilaiset palloleikit ja -pelit kehittävät lapsen koordinaatiota ja perusnopeutta sekä opettavat lasta sosiaalisuuteen. Kerran kuussa myös vanhemmat osallistuvat mukaan tunnille niin pikkusudet pääsevät näyttämään mitä on opittu! Aikataulu yhteistuntikerroista lähetetään kaikille syyskuun alussa.

Kaudella 2018-2019 Nappulakoris-tunteja on kahdessa eri ryhmässä 2012-2013 syntyneille pojille ja tytöille. Harjoitukset alkavat maanantai 3.9 alkavalla viikolla (vko 36). Valitse itsellesi sopiva ryhmä:

Torstaisin klo 17.00-18.00 Kotimäen koululla

Nappulakoriksen päävalmentajana toimii Eveliina Suomi.

OSALLISTUMISMAKSU
Kauden 2018-2019 osallistumismaksu on 180 €, joka sisältää ohjauksen, oman koripallon, kassin ja seuran jäsenmaksun. Pelkkä kevätkausi 110 €. Lisäksi jokainen pikkususi hankkii liiton lisenssin, joko vakuutuksella tai ilman.

Osta lisenssi täältä

ILMOITTAUTUMISET
Klikkaa tästä ilmoittautumisjärjestelmäämme
Täytä lapsen tiedot ja omat yhteystietosi. Valitse ”Nappulakoris”-jaosto, jonka jälkeen oikealle ilmestyvästä listasta valitse haluamasi ryhmä. Lisää lopuksi vielä huoltajan tiedot perhejäsenrekisteriin.

LISÄTIETOJA
Ura Basket toimisto (toimisto@urabasket.fi)

044 240 3376

Nappulakoriksen kummina toimii K-Supermarket Katariina!
katariina pikkusudet