Nappulakoris

Pikkusudet aloittavat 5-6-vuotiaana oman korisharrastuksensa Nappulakoriksessa Susijengin tassunjälkiä seuraten. Koripallo on mukana jokaisella tunnilla, mutta leikimme ja touhuamme muutakin kuin vain pallon kanssa. Erilaiset palloleikit ja -pelit kehittävät lapsen koordinaatiota ja perusnopeutta sekä opettavat lasta sosiaalisuuteen. Kerran kuussa myös vanhemmat osallistuvat mukaan tunnille niin pikkusudet pääsevät näyttämään mitä on opittu! Aikataulu yhteistuntikerroista lähetetään kaikille syyskuun alussa.

Kaudella 2017-2018 Nappulakoris-tunteja on kahdessa eri ryhmässä 2011-2012 syntyneille pojille ja tytöille. Harjoitukset alkavat maanantai 28.8. alkavalla viikolla (vko 35). Valitse itsellesi sopiva ryhmä:

maanantaisin klo 17.00-18.00 Piispanlähteen alakoululla
torstaisin klo 16.00-17.00 Kotimäen koululla

Nappulakoriksen päävalmentajana toimii Totti Michelsson.

OSALLISTUMISMAKSU
Kauden 2017-2018 osallistumismaksu on 155 €, joka sisältää ohjauksen, oman koripallon, kassin ja seuran jäsenmaksun. Pelkkä kevätkausi 90 €. Lisäksi jokainen pikkususi hankkii liiton lisenssin, joko vakuutuksella tai ilman.

Osta lisenssi täältä

ILMOITTAUTUMISET
Klikkaa tästä ilmoittautumisjärjestelmäämme
Täytä lapsen tiedot ja omat yhteystietosi. Valitse ”Nappulakoris”-jaosto, jonka jälkeen oikealle ilmestyvästä listasta valitse haluamasi ryhmä. Lisää lopuksi vielä huoltajan tiedot perhejäsenrekisteriin.

LISÄTIETOJA
Totti Michelsson
044 501 2745
totti.michelsson@gmail.com

Nappulakoriksen kummina toimii K-Supermarket Katariina!
katariina pikkusudet

Instagram | #urabasket

Yhteistyökumppanit

 mehilainenjatke         k-suppari-katariinatalonet   helkama   baden