Face the Cancer -tapahtumassa pelataan Syöpäsäätiön pussiin!

Ura Basket ja Face the Cancer -tiimi lyövät hynttyyt yhteen hyvän asian puolesta. Lauantaina 30. maaliskuuta pelattavan Korihait-ottelun yhteydessä kerätään yhdessä varoja Syöpäsäätiön hyväksi.

-Haluamme ottaa osaa hyvän tekemiseen, ja hyödyntää alustaamme tärkeän asioiden esiin tuomiselle ja tukemiselle, sanoo seuran puheenjohtaja Mikko Granström.

-On hienoa, että Ura Basket on lähtenyt mukaan tukemaan järjestöä, jonka tavoitteena on että saisimme asua maassa, jossa kukaan ei kuole syöpään, toteaa Marina Seligson Face the Cancer -yhteisöstä.

Tule mukaan tukemaan arvokasta työtä syöpäsairauksien selättämiseksi!

Ura Basket kohtaa Uudenkaupungin Korihait Varsinais-Suomen kevään derbyssä, ja viikonloppupelissä ovat kaikki Kupittaan palloiluhallin palvelut käytettävissä. Ottelutapahtuman yhteydessä skabataan vapariheittokisassa.

Tapahtuman yrityskummiksi pääsee mukaan 100 € panoksella, johon sisältyy muun muassa oma heittäjä vapariskabaan, courtside-paikka ja Mauno Cateringin tarjoilut Business Clubissa (yhdelle). Heittokilpailun voittaja palkitaan aidolla Korisliiga-pallolla edustusjoukkueemme nimmareilla varustettuna.

Soita tai laita meiliä Jarkolle – tehdään yhdessä juuri sinulle sopiva paketti tapahtumaan.

Lippupisteen verkkokaupan kautta ennakkoon ostettujen courtside-lippujen tuotto lahjoitetaan Syöpäsäätiölle.

Jarkko Wallinkoski, toiminnanjohtaja
jarkko.wallinkoski(a)urabasket.fi
p. 044 240 3376

Kotimainen Syöpäsäätiö on suurin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja Suomessa. Säätiö tarjoaa tukea ja tietoa potilaille ja heidän läheisilleen.

Yhteistyökumppanit