Hongan rutiini liikaa #MeidänJoukkueelle

(13.12.2015) Edustusjoukkueemme haastoi komeasti Tapiolan Hongan sunnuntain divarikamppailussa Littoisissa. Lopulta espoolaisten kokenut kaarti käänsi kuitenkin tasaisen väännön väkisin edukseen.

13.12.2015 Miesten I-div. Ura Basket – Tapiolan Honka 66 – 70 (20 – 20, 20 – 18, 13 – 16, 13 – 16)

Ottelun ratkaisu

Tasaisessa ottelussa johtopaikka vaihteli 11 kertaa. Päätösneljänneksen alkupuoliskolla joukkueet olivat vielä tasatilanteessa, mutta sitten vieraat veivät parin minuutin jakson     10 – 1. Tätä eroa ei kotijoukkue hyvästä yrityksestään huolimatta pystynyt enää kuromaan umpeen.

Ratkaisuhetkillä Hongan kokenut kaarti nousi Viljami Vanjoen (20/8/3s) johdolla vahvasti esiin.

Tilastojen kertomaa

Keskeiset tilastokategoriat sekä pienet loppunumerot kertovat osaltaan ottelun tasaisuudesta. Joukkueiden heittoprosentit olivat lähes identtiset. Merkittävin ero joukkueiden välillä olikin oikeastaan vain hyökkäyslevypalloissa: 11 -17 Hongalle.

Tilastot

Ottelun sankarit

Tasaisen kovasta Hongan miehistöstä nousi Vanjoen lisäksi esiin Panu Vertio (12/5) sekä tarkkakätinen Topi Halme (12/5).

Uran parhaana palkittiin Matias Suomi (8/3/2s). Riku Laine (16/6) keräsi komeimmat tehot, mutta menetyksiä miehelle tuli tällä kertaa liikaa.

ESC_6683

Valmentajien sanomaa

”Ura on ottanut vaikean alkukauden jälkeen selviä kehitysaskeleita. Missään muussa hallissa ei kotijoukkue pysty sellaiseen hurmokseen, kuin Ura täällä Littoisissa. Siitä pisteet kaikille uralaisille”, Hongan päävalmentaja Ville Neva kiitteli kohteliaasti.

”Mikä tahansa muu joukkue olisi tässä sarjassa meidän tämäniltaisella pelillämme kaatunut. Honka on kuitenkin kuuluisa kovasta puolustuksestaan, ja jokaisen korin eteen me jouduimmekin tekemään tänään ison määrän töitä”, Uran päävalmentaja Tapio Nieminen myönsi.

#MeidänJoukkue pelaa vuoden viimeisen ottelunsa ensi sunnuntaina Korikouvojen vieraana. Seuraava kotiottelu on loppiaisena kello 18.30. Silloin Littoisiin saapuu vieraaksi Helsingin NMKY. Tervetuloa!