Ura jäätyi divaristartissaan

(7.10.2018) #MeidänKakkosjoukkue hukkasi viime minuuteilla selvän johtoaseman sunnuntain divariavauksessaan. Vierasjoukkue Espoo Basket Team käytti tilaisuutensa ja venyi harmiksemme voittoon.

7.10.2018 Miesten I-div. B: Ura Basket – EBT 83 – 86 (22 – 23, 18 – 19, 26 – 21, 17 – 23)

Nuori ja taitava kotijoukkueemme piti yllä kaiken aikaa kovaa pelitempoa. Kokeneempi vierasjoukkue pyrki puolestaan hyödyntämään kokoetuaan, Pitkää taukoa vietettiin espoolaisten kahden pisteen johtoasemassa.

Joona Forsström tehoili (6/11).

Tauon jälkeen vieraat tuntuivat väsähtävän. Oma joukkueemme pääsi venyttämään johtonsa jo toiselle kymmenelle, kun peliaikaa oli jäljellä enää muutama minuutti.

Trey Niemi (13/1) väläytteli tarkkaa heittokättään.

Nuori joukkueemme taisi jo tuudittautua voittoon. Puolustuspelaamisemme löystyi, ja vastustaja hivuttautui kori korilta lähemmäksi. Lopulta EBT:n paras pelaaja Hussain Dassouki (24/2/5s) sai kunnian viimeistellä ottelun voittokorin.

Joona Airenne (16/7/5s) ajoi vahvasti korille.

Oma joukkueemme koostuu lahjakkaista junioripelaajista sekä muutamasta nuoresta aikuispelurista. Valmentaja Jukka Valpolalla on käsissään 20 pelaajan joukko, joista vähitellään kouliintuu osaajia aina seuramme edustusjoukkueeseen asti. Sunnuntaina nuorin pelaajamme oli 16-vuotias Edvard Gullichsen (10/1).

Jukan kommentit

”Pelissä oli kokonaisuutena paljon hyvää. Valitettavasti vain viimeminuuteilla lopetettiin puolustaminen. Pelaajamme ovat vielä vieraita toisilleen ja kommunikaatio puolustuspäässä on sitä kautta huonoa”, coach Valpola tuumaili ottelun jälkeen.

”Hyökkäminenkin on vielä aika lailla hurlumheitä, mutta vähitellen pelaajat oppivat tuntemaan toisensa ja yhteispelimme tulee kyllä paranemaan. Tämä on hyvä kasvun paikka nuorelle joukkueellemme.”

#MeidänKakkosjoukkue pelaa seuraavan kotiottelunsa ensi sunnuntaina 14.10. kello 18.00. Silloin vieraaksemme saapuu Äänekosken Huima.

Tervetuloa seuraamaan nuoren joukkueemme vauhdikasta menoa!