A-junnuille divaripaikka

A-poikajoukkueemme sijoittui viikonvaihteen SM-karsinnoissa kolmanneksi ja pelaa siten tulevalla kaudella valtakunnallista ykkösdivisioonaa.

Peli ei valehtele

A-pojat voittivat viiden joukkueen karsintaturnauksessaan kotijoukkue Korihait sekä Lappeenrannan Namikan. Karkkilan Urheilijat ja Munkkiniemen Kisapojat olivat kuitenkin parempia ja nappasivat SM-sarjapaikat meikäläisten nenän edestä.

”Karkkilalla on erittäin hyvä viisikko, ja he pelaavat keväällä varmasti SM-mitaleista. Myös MuKi ansaitsi paikkansa SM-sarjassa”, A-poikiemme valmentaja Jari Suomi tunnusti rehdisti.

Mielenkiintoinen divari

”Divaristakin tulee meille mielenkiintoinen sarja, sillä tiedossa on monta kiihkeää paikallisottelua turkulaisia, ukilaisia sekä Forssa-Loimaan yhdistelmäjoukkuetta vastaa”, Jari muistuttaa.

”Meidän pääasiallisin kehityskohteemme on jatkossa ehdottomasti puolustuspeli, ihan henkilökohtaiselta tasolta lähtien. Liian helposti hävisimme karsintaturnauksessa yksi vastaan yksi -tilanteita puolustuspäässämme.”

Riku Laine oli jälleen tuki ja turvamme kummassakin kenttäpäädyssä. Hän laittoi kroppansa likoon täysillä. Myös Joona Airenne ja Karri Sällylä onnistuivat mukavasti hyökkäyskorilla. Kaikille muillekin kertyi onnistumisia jossakin vaiheessa turnausta”, Jari kiittelee lopuksi.

Tagged under

Yhteistyössä