A-pojat hakivat pinnat Loimaalta

(19.12.2015) A-pojat hakivat lauantaina normipelillään sarjapinnat Forssa-Loimaan Akatemiajoukkueelta.

19.12.2015 A-poikien I-div. Forssa-Loimaa Akatemia – Ura Basket 75 – 83 (19 – 25, 17 – 12, 17 – 23, 22 – 23)

A-pojat aloittivat lauantain kamppailun hyvin. Vähitellen kotijoukkuekin pääsi sitten peliin mukaan, kun Uran heittopeli takkuili. Hyvän levypallopelaamisen turvin meikäläiset pysyivät kuitenkin kuskin paikalla.

Kolmannella jaksolla Uran paikkapuolustus toimi jälleen hyvin, ja eroa syntyi joukkueiden välille jo toistakymmentä pistettä. Päätösneljänneksellä isännät tulivat vielä kolmen pisteen päähän, mutta uralaiset pitivät päänsä kylmänä ja hoitivat homman tyylikkäästi kotiin.

Karri Sällylä (29/22) oli jälleen maalatun alueen herra ja hidalgo. Joona Airenne (24/6) teki joitakin tärkeitä koreja ratkaisuhetkillä. Matias Ahonen (12/2), Eero Myllymäki (5/10) ja Tapio Aikola (9/1) pelasivat normipelin.

Tilastot

ESC_5282

”Puolustuspelimme ei tänään oikein onnistunut. Hyökkäyspäässä me loimme hyviä heittopaikkoja, mutta kaukoheitot eivät vain uponneet koriin. Karri oli kyllä tänään korien tuntumassa ihan pitelemätön”, A-poikien päävalmentaja Jari Suomi kehaisi.

”Nappasimme tällä viikolla kaksi vierasvoittoa. Se on kiva päätös vuodelle!”

A-poikien seuraava ottelu on lauantaina 9. tammikuuta Helsingissä MaSu Basketia vastaan. Seuraava kotiottelu on vuorossa vasta 5. helmikuuta. Silloin Littoisiin saapuu vieraaksi Tampereen Pyrinnön kakkosjoukkue. Tervetuloa!

Yhteistyössä