A-pojat jäivät MuKin jalkoihin

(27.11.2016) A-poikajoukkueemme  joutui sunnuntain SM-sarjaottelussaan pahasti Munkkiniemen Kisapoikien jyräämäksi. Yhtenäisesti ja suoraviivaisesti pelannut vierasjoukkue kuittasi Monarilta ansaitusti sarjapisteet matkaansa.

27.11.2016 A-poikien SM-sarja: Ura Basket – MuKi 69 – 101 (20 – 22, 24 – 35, 12 – 20, 13 – 24)

Munkkiniemen Kisapojat tuli sunnuntaina erittäin latautuneena Littoisten monitoimitalolle. Helsinkiläiset olivat nimittäin hävinneet kotonaan joukkueiden edellisen kohtaamisen kolme viikkoa sitten yhdellä pisteellä. Lisäksi MuKilla oli lauantailta alla harmittava kolmen pisteen tappio Helsingin NMKY:lle.

Sunnuntaina Monarilla oli kuitenkin vain yksi joukkue – MuKi. Hesalaiset puolustivat todella kovaa, juoksivat hienosti kenttää, liikuttivat palloa kauniisti ja hyökkäsivät rajusti kohti koria. Ensimmäisen jakson kotijoukkueemme pysyi vielä kyydissä mukana, mutta sitten koko leveän pelaajamateriaalinsa voimin operoinut vierasjoukkue juoksi vastustamattomasti karkuun ja voittoon.

Pahiten meikäläisiä kurittivat Joonas Timonen (24/6/4s/3r) sekä Miika Heinonen (24/6/4s/2r).

Tilastot

Petrin kommentit

”MuKi pelasi meitä yhtenäisemmin. He lähtevät hyökkäyksiinsä aina nopeasti ja säilyttävät jatkuvasti pallon virran. Tänään he voittivat 1 vastaan 1-tilanteitakin ihan solkenaan”, A-poikiemme päävalmentaja Petri Lampinen huokaili ottelun jälkeen.

”Meidän ongelmamme on tällä hetkellä, että pallon taputteluun kuluu aivan liikaa aikaa ja joudumme toistuvasti pelaamaan puolen kentän hyökkäyksiä valmista puolustusta vastaan. Tänään me emme saaneet missään vaiheessa kunnon kirivaihdetta päälle. Ja päätösjakso meni meiltä kyllä sitten jo ihan puolivaloilla.”

esc_3122

Eero Lehtosen (11/1) asenne oli kohdillaan. Hän nosti vahvasti muutaman korin. Eeron kohdalla on tietysti hankalaa, kun hän ei liigapelaajana pääse Ukista lainkaan yhteistreeneihimme”, Petri muistutti lopuksi.

esc_3023

A-poikiemme seuraava kotiottelu on lauantaina 10. joulukuuta kello 17.00. Silloin vieraaksemme saapuu sarjakärki Helsinki ROCKS. Tervetuloa!

Yhteistyössä