A-pojilla pirteä päätöspeli

(8.4.2018) A-poikajoukkueemme päätti sunnuntain kotiottelussaan SM-sarjakautensa pirteästi. Joukkueemme pelasi hyvällä ilmeellä ja ennakkoluulottomasti vahvaa helsinkiläistä ROCKSia vastaan.

8.4.2018 U19 SM-sarja: Ura Basket – Helsinki ROCKS 66 – 99 (19 – 26, 16 – 22, 17 – 30, 14 – 21)

Itähelsinkiläinen ROCKS on vahva ja hyvin valmennettu joukkue, joka tulee tänä keväänä kamppailemaan Suomen mestaruudesta. Pelaajilla on kokemusta junnujen SM-sarjoista sekä kv. peleistä jo usealta vuodelta. Monella kaverilla on lisäksi tukku nuorten maaotteluita vyöllään.

Oma joukkueemme tarjosi kuitenkin sunnuntaina ROCKSille mainiota sparrausapua heidän ensi viikonvaihteessa käynnistyviä playoff-pelejään varten. Ennakkoluulottomasti ja hyvällä sykkeellä pelannut joukkueemme vastasi hienosti tarjolla olleeseen haasteeseen, ja onnistumisia kertyi roppakaupalla sekä yksittäisille pelaajille että koko joukkueellemme.

Tilastot

Eero Myllymäki (19/5/2s/3r) pelasi junnu-uransa viimeisen ottelun. El Capitano oli jälleen joukkueemme tuki ja turva.

Tuomo Aalto (13/10/8s/2r3bl) lähenteli harvinaista triplatuplaa. Hänen teholukemansa (21) oli joukkueemme korkein. Tuomon kauden syöttökeskiarvo 5,80 oli koko sarjan kolmanneksi paras.

Oskari Lehto (11/8/2s) ja Eetu Hänninen (12/2/2s) hyökkäsivät rohkeasti korille.

Eemeli Forsbom, Matias Hendolin ja Miika Koivisto ansioituivat erityisesti puolustuskorillamme.

Kuvat: Marko Hänninen

Jukan kommentit

”Olen erittäin iloinen ja ylpeä joukkueemme energisestä peli-ilmeestä. Tänään meillä oli kokoonpano-ongelmia, mutta siitä huolimatta koko rosterimme halusi näyttää parastaan kapteenimme Eero Myllymäen juhlapelin kunniaksi”, A-poikiemme päävalmentaja Jukka Lindberg suitsutti pelin jälkeen.

”Kova työ palkitaan aina. Vaikean syyskauden keskelläkin me jatkoimme sitkeästi harjoittelua, ja kehitystä tapahtui kevättä kohti mukavasti niin yksilö- kuin joukkuetasollakin. Tästä on hyvä jatkaa.”

Ura Basket kiittää lämpimästi A-poikajoukkueitamme sekä taustajoukkoja kuluneesta kaudesta!

Yhteistyössä