Akpasolle jatkosopimus

(7.5.2018) Aleksi Akpaso, 25, jatkaa #MeidänJoukkueen riveissä. Aleksin uusi sopimus on muotoa 1 + 1, jossa jälkimmäinen vuosi on optio seuraavalle kaudelle.

Korisliigakokemusta

Kuuden Korisliigakauden ”konkari” Aleksi Akapaso pelasi kuluneella kaudella divarin mestarijoukkueessamme erinomaisin tehoin. Ottelukohtainen pistekeskiarvo 13,4 syntyi mainiolla osumatarkkuudella. Väkivahva ”Ale” nousi jo enimmäisellä kaudellaan Ura-fanien suosikkipelaajien joukkoon.

Aleksi Akpaso

Fiilis korkealla

”Fiilikset on oikein hyvät viime kauden jäljiltä. Joukkueemme kasvoi valtavasti pleijareiden aikana ja lopputulokseen voi olla tyytyväinen. Pyrimme pelaamaan nopeatempoista korista, ja aina kun siinä onnistuttiin, niin hyviä asioita tapahtui. Tämä pelityyli sopii minulle hyvin”, Aleksi myhäilee.

”Odotan innolla tulevaa kautta Korisliigassa. Uskon, että tulemme saamaan kasaan hyvin kilpailukykyisen ja mielenkiintoisen joukkueen. Tässä on nyt hyvin aikaa valmistautua ja tulla nälkäisempänä kuin koskaan ensi kauden vääntöihin.”

”Kiitos vielä faneille menneestä kaudesta. Mahtava meininki! Ensi kaudella sitten vielä lisää meteliä halliin!” Ale pyytää vielä naureskellen.

Palotie innoissaan

”Aleksin jatkosopimus on valtavan iso asia seuralle. Alen kohdalla seuran tärkein tavoite on kuntouttaa mies sellaiseen kuntoon, että pikkuvaivoista päästään eroon ja parhaita ikävuosiaan lähestyvän pelaajan ura venyy pitkälle”, edustusjoukkueemme päävalmentaja Kristian Palotie taustoittaa.

Aleksi oli kaukana täydestä kunnosta vielä viime kaudella, mutta silti joukkueemme tärkeimpiä pelaajia molemmissa kenttäpäädyissä. Kauden alkuun mennessä pitäisi miehen olla täydessä tikissä ja siinä kohtaa kyseessä onkin sitten aikamoinen pelaaja myös Korisliiga-tasolle!”

Yhteistyössä