Aloita koris!

Ura Basketin toimintaan voi tulla mukaan mihin vuodenaikaan tahansa! Voit ensin kokeilla maksutta muutaman viikon ajan. Ole yhteydessä suoraan joukkueenjohtajaan tai vastuuvalmentajaan, jos haluat tulla kokeilemaan joukkueen harjoituksiin. Juniorit-valikon alta löydät kaikki juniorijoukkueemme, joista voit tarkistaa yhteyshenkilöiden sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.

Nappulakoris 3-6-vuotiaille
Nappulakoriksen Pikkusudet kokoontuvat kerran viikossa. Koripallo on mukana jokaisella tunnilla, mutta leikimme ja touhuamme muutakin kuin vain pallon kanssa. Kerran kuussa myös vanhemmat osallistuvat mukaan tunnille niin pikkusudet pääsevät näyttämään mitä on opittu!

Seuran juniorijoukkueet 7-18-vuotiaille
Juniorit-valikosta löydät kaikki poikien ja tyttöjen ikäluokkajoukkueemme. Harjoituksia on 2-4 kertaa viikossa, joiden lisäksi joukkueet osallistuvat Koripalloliiton kilpailutoimintaan. Monelle harrastajalle joukkueisiin siirtyminen on luonnollinen jatkumo Nappulakoriksen jälkeen, mutta joukkueisiin voi tulla myös vaikka ei olisikaan korista aikaisemmin harrastanut.

Aikuisharrastajat
Aikuisille Ura Basketista löytyy Koripalloliiton divisioonissa pelaavia joukkueita sekä omat kerran viikossa kokoontuvat harrasteryhmät miehille (Pappakoris) ja naisille (Ä-tytöt).

LISÄTIETOJA:

Timo Virkkula, toiminnanjohtaja
p. 044 240 3376
toimisto(at)urabasket.fi

Yhteistyössä