Aloita koris!

Ura Basketin toimintaan voi tulla mukaan mihin vuodenaikaan tahansa! Voit ensin kokeilla maksutta muutaman viikon ajan. Ole yhteydessä suoraan joukkueenjohtajaan tai vastuuvalmentajaan, jos haluat tulla kokeilemaan joukkueen harjoituksiin. Juniorit-valikon alta löydät kaikki juniorijoukkueemme, joista voit tarkistaa yhteyshenkilöiden sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.

Mikäli et ole varma mikä joukkue olisi sopivin niin ota yhteyttä:

Jukka Lindberg, minikorisvastaava
jukka.lindberg@urabasket.fi
p. 044 519 4694

Mira Virta, seurakoordinaattori
mira.virta@urabasket.fi
p. 044 240 3376

Jäseneksi rekisteröityminen
Mikäli kokeilujakson jälkeen haluat liittyä ryhmän toimintaan loppukauden ajaksi niin osallistujan täytyy rekisteröityä Ura Basketin jäsenrekisteriin MyClubiin, jotta saamme ajantasaiset tiedot yhteydenottoja ja laskutusta varten. Rekisteröidy jäseneksi

Nappulakoris 3-6-vuotiaille
Nappulakoriksen Pikkusudet kokoontuvat kerran viikossa. Koripallo on mukana jokaisella tunnilla, mutta leikimme ja touhuamme muutakin kuin vain pallon kanssa. Kerran kuussa myös vanhemmat osallistuvat mukaan tunnille niin pikkusudet pääsevät näyttämään mitä on opittu!

Seuran juniorijoukkueet 7-18-vuotiaille
Juniorit-valikosta löydät kaikki poikien ja tyttöjen ikäluokkajoukkueemme. Harjoituksia on 2-4 kertaa viikossa, joiden lisäksi joukkueet osallistuvat Koripalloliiton kilpailutoimintaan. Monelle harrastajalle joukkueisiin siirtyminen on luonnollinen jatkumo Nappulakoriksen jälkeen, mutta 7-13-vuotiaiden joukkueisiin voi tulla myös vaikka ei olisikaan korista aikaisemmin harrastanut.

14-18-vuotiaiden joukkueisiin otamme uusia pelaajia mikäli hänellä on edellytyksiä osallistua joukkueen kilpatoimintaan. Muutaman kokeilukerran jälkeen päävalmentaja tekee päätöksen voidaanko uusi pelaaja ottaa osaksi joukkuetta. Tällä hetkellä Ura Basketissa ei ole erillistä harrasteryhmää 14-18-vuotiaille, jossa voisimme tarjota täysin uusille lajin harrastajille matalan kynnyksen toimintaa ilman kilpatoimintaa.

Aikuisharrastajat
Aikuisille Ura Basketista löytyy Koripalloliiton divisioonissa pelaavia joukkueita sekä omat kerran viikossa kokoontuvat harrasteryhmät miehille (Pappakoris) ja naisille (Ä-tytöt).


footnotes:

Yhteistyössä