B-junnuilla voitokas viikonvaihde

(4.11.2015) B-pojat pelasivat viime viikonloppuna kaksi voitokasta vierasottelua. Seuraavassa valmentaja Antti Saarinen tekee matseista yhteenvedon.

31.10.2015 B-poikien aluesarja: Salon Vilpas Red – Ura Basket 43 – 95

”Lauantaina matkasimme Saloon pelaamaan aluesarjaa Vilpasta vastaan. Jätimme kotiin Edin, Miikon ja Eemelin. Näin muu joukkue joutui ottamaan vastuuta ja hienosti jätkät pyyntöön vastasivatkin.”

”Puolustuksemme oli todella hyvää vain toisen jakson pientä mustaa jaksoa lukuun ottamatta. Jokainen pelaaja sai paljon onnistumisia ottelussa. Varsinkin puolustuspeliimme olen hyvin tyytyväinen. Hänä oli kentän kunkku 25 pisteellään. Jan syttyi lopussa pelaamaan ja teki seitsemän pistettä melkein peräkkäin, mukana jo tutuksi tullut kolmen pisteen kori.”

1.11.2015 B-poikien I-div. Kauhajoen Karhu – Ura Basket 67 – 80 (16 – 23, 23 – 16, 11 – 20, 17 – 21)

”Sunnuntaina suuntasimme koko joukkueen, staffin ja usean tosifanin kanssa Grandellin upouudella bussilla Kauhajoelle, jossa vastaan tuli meille ennestään täysin tuntematon paikallinen Karhu.

”Ensimmäinen jakso lähti liikkeelle meidän pienoisella hallinnallamme. Puolustuksemme oli kuitenkin turhan laiskaa emmekä päässeet rykäisemään karkuun ihan tosissaan.” 

”Toisen jakson aloitimme hyvällä asenteella ja karkasimmekin jo 22 – 36 johtoon. Viimeisen viiden minuutin aikana pelaamisemme kuitenkin lässähti kuin pannukakku. Teimme vain kolme pistettä ja vastustajan vahvat esitykset tuottivat heille 17 pistettä. Puoliajalle lähdettiin tasatilanteessa 39 – 39.”

”Tauolla sitten hiukan silittelimme poikien päätä ja tulimme aivan uudella asenteella kentälle. Jakson alussa viimeistely oli vielä hieman tahmeaa, mutta muutamalla hyvällä suorituksella saimme apinan pois selästä, ja pelimme rentoutui. Jakso meni meille 20 – 11 ja vielä viimeinenkin jakso 21 – 17.

”Ottelun isäntänä talossa hääri Eetu Savonvirta vahvalla sisäpelaamisellaan. Hän keräsi saldokseen 31 pinnaa hienolla osumatarkkuudella (14/20). Muiden osalta pelaamisessa on sen sijaan vielä paljon parantamisen varaa. Toivottavasti parempaa nähdään jo sunnuntaina kello 11.00, kun Monnarilla asettuu vastaan Salon Vilpas.”

Tagged under

Yhteistyössä