B-poikien paikallispelissä selvä voitto Uralle

Kaarinassa pelattiin isänpäivänä B-poikien valtakunnallisen divarin alueherruudesta, kun Turun NMKY oli vierainamme Monnarilla.

Ensimmäiset 15 minuuttia pelistä mentiin tasatahtiin. Meillä oli pieniä vaikeuksia käynnistää konetta. Toinen jakso voitettiin selvin lukemin 23–9, kun saimme puolustuksen pitämään. Kolmas jakso meni saman kaavan mukaan Uran hallitessa peliä selvästi. Jakso meille pistelukemin 25–14. Kolmen jakson jälkeen meillä oli jo 24 pisteen johto, ja viimeinen jakso olikin meiltä lähinnä pelailua. Namika pääsi hieman kaunistelemaan pistesarakettaan, ja loppulukemaksi kirjattiin 75–63.

Pelin teema oli pituusylivoiman käyttö korin alla ja puolustukseen paluu. Hyökkäyksessä pojat olivat kartalla ja maalatulta alueelta nostettiin suurimman osan pisteistä.

– Forssa juoksi edellisessä pelissä meitä vastaan tehdystä 78 pisteestä 30 fast break -pistettä, joten viikolla harjoiteltiin puolustukseen paluuta. Siinä onnistuttiin nyt kohtalaisesti, päävalmentaja Petri Mäkitalo toteaa.

– Namikasta tiedettiin, että he heittävät yhtä paljon kakkosia kuin kolmosia. Nyt meillä ei ollut niin kovaa auttamisen tarvetta kun tiedettiin heidän syöttävän ajosta ulkoalueelle, joten jokainen huolehti paremmin omasta pelaajastaan ulkoalueella. Tämä toimi kolme jaksoa hyvin, ja vastustajan kolmosheittäjät saatiin hienosti kuriin. Neljännellä jaksolla naapurin pojat pääsivät kuitenkin kaunistelemaan kolkkiprosenttia, kun me vähän odoteltiin jo pelin loppumista.

Namikan kolkkiprosentti oli kunnioitettava 39 %. Heittoyrityksiä meillä oli 85 ja Namikalla 57. Levypallot voitettiin 55–42.

– Näillä eväillä voiton pitääkin tulla! Hyvä voitto ja tavoite olla keväällä sarjan ykkönen pitää edelleen, sanoo Mäkkäri.

Sunnuntaina kohti Pohjois-Karjalaa

Tulevana sunnuntaina B-pojat kohtaavat Joensuun Katajan. Toistaiseksi Kataja on pelannut puhtaan sarjan. Edessä on siis varsin mielenkiintoinen ja tärkeä peli! Seuraavaksi meidän poikien otteita pääse ihailemaan kotikentällä sunnuntaina 4.12., jolloin Monnarille saapuu Tapiolan Honka.

Tagged under

Yhteistyössä