B-poikien pikkujoulut

B-poikien harjoituksissa vietettiin pikkujouluja kisailujen ja jouluherkkujen merkeissä. NBA All Star -tapahtuman tyyliin jokainen suoritti taitoradan ja kolkkikisan. Kisojen jälkeen saunan lauteilla heitettiin löylyä. Aulassa odotti iso läjä pipareita koristelua varten, eli pojat pääsivät toteuttamaan taiteellisia visioitaan. Edustusjoukkueen Chris McNealy kävi myös moikkaamassa ja hän pääsi ensimmäistä kertaa elämässään maistamaan tähtitorttua!

Taitorata TOP3 tulokset
Orhan 0:39
Topi 0:40
Ilya 0:49

Kolkkikisa TOP3 tulokset
Jesse 8
Orhan 7
Muhis, Kasper, Topi 5

Alkukausi on ollut pelillisesti haastava U16 ja U15 SM-sarjoissa, mutta ahkeran harjoittelun myötä lähdemme parantamaan otteita tuleviin otteluihin ja jatkamme avausvoiton metsästystä. Molemmissa ikäluokissa tulee aina maan parhaat pelurit vastaan, joten jokainen ottelu on tiukkaa taistelua. Uusia poikia on myös tullut syksyn mittaan mukaan joukkueeseen ja he ovat hienosti päässeet jo otteluiden makuun alueellisessa 1.divisioonassa.

U15 SM-sarjassa pelit jatkuvat tammikuussa, mutta seuraava U16 SM-ottelu pelataan lauantaina 1.12. klo 17.00 Littoisten monitoimitalolla, jolloin vastaan tulee Keravan Kori-80. Alueellisessa 1.divarissa kohdataan vielä paikallisderbyssä TuNMKY keskiviikkona 5.12. klo 17.45 Hovirinnassa.

Tervetuloa kannustamaan B-poikia!

 

Tagged under

Yhteistyössä