B-poikien synkkä lauantai Ilpoisten pomppulinnassa

TuNMKY– Ura Basket 67 – 57 (19 – 13, 24 – 22, 16 – 9, 8 – 13)

Lauantaina 21. tammikuuta B-pojat lähtivät itsevarmoina pelaaman varma voitto Turun Namikasta. Mutta siinä kävi juuri niin kuin me ansaittiin – vanha sanonta kuuluu, että 90 prosentin keskittyminen tuottaa 50 prosentin tuloksen. Päävalmentaja Mäkitalo kitetyttää pelin kulun näin:

– Meidän joukkueesta ainoastaan viisi kaveria sai tehtyä korin kun vastustajasta koreja tekivät kaikki. Turkulaiset olivat selvästi meitä paremmin latautuneet peliin. Heillä oli pallossa hyvä liike. Jokainen namikalainen uskalsi ajaa sisään meidän puolustukseen, ja sieltä ulos syötöllä he saivat helppoja heittoja jotka kaiken lisäksi menivät hyvällä prosentilla sisään.

– Meidän kolmosten heittoprosentti oli luokaton. Meidän pelaamisessa on tällä hetkellä ongelmana pallon liike ja ajoitukset. Niihin tullaan nyt parin viikon aikana kiinnittämään huomiota. Katsotaan josko siihen saadaan muutosta aikaiseksi.

– Kakkosten heittoprosentti oli molemmilla joukkueilla sama, mutta meillä oli neljä heittoa enemmän. Turkulaisten kolme pisteen heittoprosentti oli 30 ja meillä vaivaiset 10. Heittoja oli molemmilla saman verran, ja tämä ratkaisi pelin.

Tappiosta huolimatta B-pojat jatkavat sarjassa kakkosena yhdessä Sykin kanssa. Sunnuntaina on syytä palata voittojen tielle kun Monnarille saapuu EBT.

Tervetuloa siis joka iikka Monnarille sunnuntaina 29. tammikuuta klo 14 kannustamaan meidän poikia takaisin voittokantaan!

Tagged under

Yhteistyössä