B-pojat 16-vuotiaiden SM-sarjan välieriin

(5.4.2018) Ura Basketin B-poikien paikka 14.4. alkavassa välieräsarjassa vahvistui torstaina, kun meidän poikien kintereillä pitkään roikkunut MuKi hävisi viimeisen runkosarjan ottelunsa Hyvinkäällä. Nousujohteisen kevätkauden pelannut HyPo väänsi tiukassa ottelussa voiton helsinkiläisistä, ja nappasi itselleen ne kaksi sarjapistettä, jotka olisivat nostaneet MuKi:n ohi meidän poikien.

Näin alkaa siis varsin kiharaisen B-poikien SM-sarjan playoff-asetelmat varmistumaan. Kohtaamme tulevana sunnuntaina tulevan välierävastustajamme, kun Tapiolan Honka saapuu vieraaksemme Monnarin pyhättöön.

Homma etenee

B-poikien päävalmentaja Petri Mäkitalo on tyytyväinen mies. Paikka neljän parhaan joukossa asetettiin syksyllä tavoitteeksi linja-autossa matkalla kotiin Joensuun karsinnoista. Ja se on nyt saavutettu. On aika siirtää katse kohti huhtikuun koitoksia.

– Playoff-pelit on aina eri pelejä kuin sarjapelit. Siinä vaaditaan hermokontrollia ja keskittymistä peliin ja tilanteisiin. Peliin pitää lähteä rohkeasti luottaen omaan tekemiseen. Meiltä se vaatii aina yhden voiton vieraskentällä, jonka tänään myös miehet meille näyttivät olevan mahdollista, toteaa edarin General Managerinakin tunnettu Mäkitalo.

– Lähden aika luottavaisin mielin kohti Honkaa. Hauska sattuma että kohtaamme juuri Hongan viimeisellä kierroksella sunnuntaina 8.4., ja vielä Monnarilla. Honka on ehdottomasti parhaiten valmennettu ja erittäin laadukas joukkue. Honka lähtee todella ylivoimaisena suosikkina tähän sarjaan. Playoffit alkavat viikon kuluttua ja ne pelataan paras kolmesta, joka voi olla aina mielenkiitoista. Kauden eka tavoite saavutettu, homma etenee, sanoo Mäkkäri.

Tervetuloa kaikki sankoin joukoin Monnarille kokemaan huhtikuun huikea korisviikonloppu!

  • Lauantaina 7.4. klo 17 edarimme saa HBA:n vieraaksi divari A:n toisessa loppuottelussa! Be there!
  • A-poikien SM-sarjan ottelu pelataan poikkeuksellisesti sunnuntaina 8.4. klo 11. Meidän poikien vastustajana nähdään tuolloin sarjakakkosena keikkuva Helsinki ROCKS.
  • B-pojat kohtaavat mestarisuosikki Tapiola Hongan Monnarilla sunnuntaina 8.4. klo 14.

Yhteistyössä