B-pojat palasivat voitokkaana sarjatauolta

(6.3.2016) B-junnut olivat sunnuntaina taas täynnä energiaa, kun divaripelit jatkuivat Monarilla Helsingin NMKY:n kakkosjoukkuetta vastaan. Tapahtumarikas peli päättyi lopulta Uran seitsemän pisteen voittoon.

6.3.2016 B-poikien I-div. Ura Basket – HNMKY 2 98 – 91 (28 – 17, 28 – 26, 20 – 22, 22 – 26)

Sunnuntain hurjavauhtisessa ottelussa korisukka ropisi oikein kunnolla, ja pallonhallintojakin kertyi molemmille joukkueelle pitkälti toista sataa. Kotijoukkue otti alusta asti kuskin paikan ja sai alkupelin aggressiivisella puolustuspelillään helsinkiläisten pasmat sekaisin. Parhaimmillaan meikäläiset johtivat jo 20 pisteellä. Vähitellen vieraat kuitenkin kokosivat rivinsä ja kirivät taukoon mennessä 13 pinnan päähän.

Puoliajan jälkeen HNMKY jatkoi tarkkaa heittopeliään ja kuroi eroa edelleen kiinni ja nousi pahimmillaan jo viiden pisteen päähän. Lopulta meikäläiset tekaisivat kuitenkin joitakin vapauttavia koreja ja karkasivat makeaan voittoon.

Uran Eetu Savonvirta (35/12/3s) pelasi ihan omassa kerroksessaan ja teki oikeastaan aina korin saatuaan pallon omalle tontilleen. Eemeli Forsbom (13/6/7s) ja Eetu Hänninen (21/11/2s) heittivät tarkasti ja puolustivat kovaa. Vasta C-ikäinen Lenni Lönnqvist (6/1/3r) pelasi myös ennakkoluulottomasti.

Tilastot

B-pojat jatkavat divaripelejään jo heti maanantaina Turun NMKY:n vieraana. Ottelu alkaa Nunnavuoren palloiluhallissa kello 18.45. Tervetuloa!