B-pojilla ankeat ajat

(11.1.2016) B-poikajoukkueemme elää vaikeita aikoja. Sunnuntaina joukkue kärsi tappion Espoossa sangen kesyn esityksen jälkeen. Seuraavassa päävalmentaja Antti Saarinen tilittää tuntojaan.

10.1.2016 B-poikien I-div. EBT – Ura Basket 62 – 58 (17 – 13, 20 – 17, 8 – 19, 17 – 9)

“Vuoden ensimmäinen ottelumme valtakunnan sarjassa jätti happaman maun suuhun. Olimme Espoossa täysin lampaita. Puoliaikaan asti roikuimme sentään jotenkin mukana, ja eroa oli kahden jakson jälkeen siedettävät seitsemän pistettä.”

”Tauon jälkeen me saimme paremmin rytmistä kiinni ja pelasimmekin taitojemme mukaisesti hyvän jakson voittaen sen 19 – 8. Teimme rohkeasti hyviä valintoja hyökkäyksessä ja saimme paljon stoppeja puolustuspäässä.”

”Viimeisellä neljänneksellä sitten valitettavasti ainoastaan Eemeli Forsbom (10/11/4r) piti suoritustasonsa korkealla. Jostakin syystä muut eivät saaneet itsestään mitään irti. Pojat osaavat kyllä paljon enemmän kuin he sunnuntaina kentälle jättivät.”

Miiko Koivisto(4/4/2s) on vain puolikuntoinen nilkkavammansa jälkeen ja Eetu Savonvirta puuttuu kokoonpanostamme vielä pari kuukautta. Lähtökohdat eivät siten olleet otteluun parhaat mahdolliset, mutta pelirohkeus ja varsinkin puolustusasenteen pitää olla tuntuvasti parempi. Tästä on niin valmennuksen kuin pelaajienkin otettava opiksi seuraavaan matsiin mennessä”, Antti vaatii.

Tilastot

B-poikien seuraava kotiottelu on sunnuntaina 31. tammikuuta kello 11.00. Silloin Littoisissa asettuu vastaan Kauhajoen Karhu. Tervetuloa!

Yhteistyössä