B-pojille hopeaa valtakunnan divarista

 

B-pojat osallistuivat valtakunnallisen ykkösdivarin final four -turnaukseen, joka pelattiin Joensuussa sunnuntaina 23.4.. Pitkän pelipäivän ja vaiherikkaan kauden päätteeksi meidän pojille hienosti hopeaa – onnittelut koko seuran puolesta!

Alla ote coach Arellin blogimerkinnästä final fourin peleistä. 

Välierä: Ura – Vilpas
64 – 58 (17-12, 22-18, 10-18, 15-10)

Pitkä matka Joensuuhun ja vastaan asteli Salon Vilpas. Valmistautuminen otteluun sujui hyvin ja tekeminen näytti keskittyneeltä.

Peli sujui varsin tasaisissa merkeissä läpi ottelun, eron ollessa suurimmillaan meille 11 pistettä ja Vilppaalle pisteen verran. Muuten pelimme oli hyvää, mutta annoimme omassa päässä salolaisille aivan liikaa hyökkäyslevypalloja ja toisaalta hyökkäyspäässä sudimme korin läheltä tolkuttoman paljon ohi. Näiden puutteidemme myötä Vilpas roikkui mukana aivan ottelun loppuhetkille saakka.

Finaali: Kataja – Ura
96 – 57 (28-11, 26-10, 24-20, 18-16)

Pitkä turnausreissu, lyhyehkö palautumisaika, notkuminen sisällä hallissa, heikko alkulämmittely, uskonpuute. Siinä listaa mahdollisista syistä miksi loppuottelu Katajaa vastaan alkoi meiltä katastrofaalisen huonosti. Seitsemän pelatun minuutin jälkeen Kataja johti uskomattomasti 22-0. Hieman otteemme alun jälkeen paranivat, mutta koko ensimmäinen puoliaika oli varsinaista tragediaa. Taukoon mennessä meillä oli muun muassa kasassa jo 20 menetystä, kun pisteitä oli vain 21.

Puoliajalla kopissa päätettiin, että nyt aloitetaan vihdoin pelaamaan. Tekeminen paranikin huomattavasti, erityisesti hyökkäyspäässä. Puolustusta emme kuitenkaan tällä kerralla saaneet betoniseksi millään ilveellä. On kyllä nostettava pojille hattua, että loppuun asti kentällä olleet tsemppasivat täysillä. Kataja oli tässä ottelussa lopulta selvästi parempi ja ansaitsi voittonsa. Onnittelut Joensuuhun.

B-pojat osallistuivat kaudella 2017–2018 valtakunnallisen sarjan lisäksi myös alueen sarjoihin. Voit lukea menneen kauden kaikista peleistä Oskarin ylläpitämästä blogista.

Tagged under

Yhteistyössä