B-pojille täpärä voitto Pyrinnöstä

Pyrintö2–Ura Basket 61–66 (18–10, 10–25, 17–19, 16–12)

Joulutauon ja uudenvuoden jälkeen B-pojat palasi taas sorvin ääreen. Vuoden ensimmäinen peli oli vierasottelu Tampereella, ja vastassa siis Pyrintö. Tässä coach Mäkitalon kommentit pelistä.

– Pitkän tauon jälkeen aavistin että pelaaminen voi olla hankalaa, mutta en arvannut sen olevan noin hankala, toteaa Mäkkäri.

Kahdeksan minuutin pelin jälkeen meillä oli 3 pistettä. Palloa ei saatu koriin miltään etäisyydeltä – ei alta, ei layupista, eikä kaukaa. Kori oli kuin noiduttu. Pukukopissa oli sovittu ja vielä muistutettiin ensimmäisellä aikalisällä, että keskitytään puolustamiseen.

– Kyllä ne pisteet sieltä tulee kun puolustus toimii. Puolustuksesta on 80 % tahtoa, niin se pitäisi onnistua jopa tauon jälkeen, sanoo kokenut valmentajamme.

Toisella jaksolla terävöitettiin vielä puolustusta ja saatiin stoppeja joista juostiin helppoja koreja. Tällä pelissä vedettiin 16 pisteen ero, mutta uralaiseen (tai ainakin meidän) tapaan päästettiin kaveri vielä lopussa rinnalle muutama minuutti ennen loppua.

– Pojat onnistuivat kuitenkin jälleen kerran vääntämään voiton väkisin, ja näin ollen unelma sarjan voitosta elää edelleen, kommentoi Mäkkäri pelin lopputulosta.

– Jos joku sattuu katsomaan ottelun tilastointia netistä, niin tiedoksi niille ketkä paikalla eivät olleet, että tilastot ovat tällä kerralla aivan tuulesta temmattuja. Tilastoijat olivat ensimmäistä kertaa toimessaan ja ihan ei hommaa oltu opeteltu valmiiksi ennen virallista peliä, kertoo co-coach Arell.

Ensi viikonloppuna matkataan Vilppaan vieraaksi. Vilpas on ollut viime kierrokset kovassa vedossa, jopa kovemmassa kuin me. Ennakoitavissa on siis kova peli, josta mitään ei saada helpolla. Siitä huolimatta, tai ehkä juuri siksi, lähdetään hakemaan voittoa kotiin.

Tagged under

Yhteistyössä