Black Friday #MeidänJoukkueen ilotulitusta

(24.11.2017) #MeidänJoukkue järjesti perjantai-iltana kotiyleisölleen ennennäkemättömän ilotulituksen Porvoon Tarmon kustannuksella. Meikäläisten 149 pinnaa lienee I-Divarin otteluiden piste-ennätys, ainakin 2000-luvulla.

24.11.2017 Miesten Div. A: Ura Basket – Porvoon Tarmo 149 – 61 (28 – 20, 37 – 13, 39 – 10, 45 – 18)

Porvoon Tarmon nuori joukkue on sairastellut viime viikot. Valmistautuminen illan otteluun oli jäänyt vajaaksi ja seurauksena oli Musta Perjantai.

 

#MeidänJoukkue on puolestaan löytänyt marraskuun aikana hirmuvireen. Joukkueemme ei perjantainakaan suostunut pudottamaan intensiteettiään, vaikka ottelun voittajasta ei missään vaiheessa ollut epäselvyyttä. Tasoero oli valtava.

Ottelun tilastoista löytyy monenlaisia ennätyksiä niin seuran, joukkueen kuin yksittäisten pelaajienkin osalta. Mielenkiintoisena yksityiskohtana mainittakoon, että Ura ja Tarmo ovat kohdanneet vuosien mittaan divaripeleissä kaikkiaan kymmenen kertaa. Perjantai-iltana Ura Basket poistui joukkueiden keskinäisestä kohtaamisesta ensi kertaa voittajana!

Tilastojen kertomaa

Uran kakkosten prosentti oli 80!

Uran teholukema oli 212!

Uran pisteet per pallonhallinta oli 1,46!

Tilastot

Krisun kommentit

”Olimme tänään lähellä absoluuttista tehokkuuttamme. Toivottavasti tällainen esitys ei tee meitä kylläiseksi, vaan ruokkii kollektiivisuuden nälkää ja sitä fiilistä, kuinka siistiä pelaaminen voi parhaimmillaan olla. Eli, kun me liikutamme palloa, juoksemme ja puolustamme yhdessä aggressiivisesti”, Ura Basketin päävalmentaja Kristian Palotie puntaroi ottelun jälkeen.

#MeidänJoukkueen seuraava kotiottelu on perjantaina 15. joulukuuta kello 18.30. Silloin vieraaksemme saapuu JKS Järvenpäästä. Tervetuloa!

Yhteistyössä