Boys maanantaihöntsän voittaja

Kun on juuri sunnuntaina voittanut RaiPS:in ja joukkue on antanut 100%:sesti kaikkensa, ei välttämättä halua mennä heti perään maanantaina pelaamaan Raholaa vastaan vierasottelua.

Ja näin silminnähden väsynyt #MeidänKakkosjoukkue suuntasi autojen keulat klo. 17 kohti uutta hienoa Tesoman palloiluhallia.

Hienous päättyi halliin

Kun vihdoin päästiin paikalle, oli Raholan pojat jo kovaa vauhtia suorittamassa alkulämmittelyä. Boyseille lämmittelyyn jäi aikaa vain vartin verran, kun matkalla pysähdyttäessä Härkäpakariin, oli coach Niemisen PAKKO saada eväsleipä lämmitettynä ja siksi stoppi venyi.

Oli syynä vähäinen lämmittely tai sunnuntain jäljiltä painaneet jalat, oli ensimmäinen erä ehkä huonointa koripalloa mitä mies muistiin Ura Boys on esittänyt.
Puolustuksessa jäätiin auttamatta joka kerta suorille jaloille ja hyökkäyksessä tyydyttiin vain nykimään kolmosia.
Sen verran kuitenkin heitto upposi molemmilla, että ensimmäisen erän jälkeen lukemat 18 – 21.

Toiselle kymmenminuuttiselle lähdettäessä arveltiin, että nyt voisi lämmittely olla takana ja aletaan vihdoin pelaamaan.
Ei ollut, eikä alettu. Erän lukemat 5 – 11 ja puolet katsojista kotiin.

Toinen puoliaika: luukku kiinni ja viimeinen sammuttaa valot

Kun kahden erän jälkeen sarjan 2. sijalla oleva joukkue johtaa jumbofinaali paikalla majailevaa joukkuetta vain 23 – 32, voi jokainen arvella, että on ryhtiliike edessä.

Etunenässä Hautaviidan näyttäessä esimerkkiä, alkoikin koko joukkue pelaamaan kuin eri peliä.
Jokaisesta levypalloista alettiin taistelemaan ja maalatulle alueelle ei ollut juuri kenelläkään mitään asiaa.
Hyökkäyksessäkin alkoi taas heitto vähän tippumaan ja peli oli aikalailla selvä kun erä saatiin taputeltua lukemin 5 – 18.

Viimeisessä erässä keskityttiin välttämään loukkaantumisia ja isäntien kapteeni Koskela esitti kaksiosaisen performanssin nimeltä ”Kuolevajoutsen” – tosin huonolla menestyksellä, kun pilli ei kummallakaan kerralla soinut.

Ottelun loppulukemat siis 38 – 67.

Pelin jälkeen lehdistötilaisuuteen saapui poikkeuksellisesti koko joukkue kommentoimaan edeltänyttä seuraavasti:
”Mielestämme jatkossa Turun talousalueen ulkopuolelta olevien joukkueiden joiden sarjasijoitus on kolmen viimeisen joukossa, tulisi pelata vain vieraspelejä. Tämänkin reissun ainut kohokohta tulee olemaan Hesburgerista alennuskupongilla puoleen hintaan saatu kerrosateria. Halli täällä oli kyllä hieno, mutta pallo pomppi liikaa ja korien raudat oli todella kovat.”

Pisteet: Airenne 22, Sällylä 13, Raivonen 13, Hautaviita 11, Virtanen 3, Suomi 3 ja Silenius 2

Syyskauden viimeinen peli pelataan siis lauantaina 17.12. klo. 12:00 Raisiossa Kerttulan liikuntahallissa. Oletamme kaikkien tulevan silloin kannustamaan #MeidänKakkosjoukkueen voittoon.

Yhteistyössä