Boys voittoon kori-iloittelussa

Sunnuntaina 22.10. syksyn ensimmäisten pakkasten lisäksi Kaarinaan saapui Raision Palloseura, joka vuodesta toiseen onnistuu herättämään paljon erilaisia tunteita #MeidänKakkosjoukkueen keskuudessa.
Huolettomasti, mutta tarkasti kaaren takaa heittävä RaiPS oli aavistuksen kapealla, mutta kovalla nipulla liikenteessä. Raisiolaisten parhaista vain ex-Ura Basket Aapo Tähtinen oli poissa kokoonpanosta.
Boys kärsi myös poissaoloista, mutta edustuksen muutamien vahvistusten lisäksi 2. divari debyyttinsä teki juniori-ikäinen Oskari Lehto.

Kauden avauksen aikaan Badalonassa vieraillut Jari Suomi saatiin myös penkin päähän punomaan juoniaan. Ja tällä kertaa juoni oli hyvinkin selkeä; ei tuudittauduta sen varaan että vastustajia on taas vähemmän, toteutetaan omaa peliä hyökkäyspäässä ajatuksella ja pidetään raisiolaisista varsinkin Heikki Raunio kurissa.

Ensimmäinen erä ja kaikki menee

Otteluun saatiin varsinainen salama-alku, kun Boysilla tuntui ylösheitosta lähtien kaikki onnistuvan.
Vierailla taas tuntui jalka vähän painavan, heitot eivät uponneet ja levypallotkaan eivät tahtoneet jäädä käsiin kummassakaan päässä kenttää.
Raisiolaisten liikkeellelähdön takkuillessa, Coach Suomi taas onnistui käyttämään heti avauserässä jokaista suojattiaan kentällä ja 10 minuutin jälkeen taululla komeilikin jo tylyt lukemat 32 – 16, kun Savonvirta, Niemi ja Virtanen olivat jokainen huudattaneet vuorollaan kotiyleisöä onnistuneilla kolmosillaan.

RaiPS vauhtiin mukaan

Toisessa erässä kentällä nähtiin huomattavasti sisuuntuneempi vierasjoukkue, jota omalta osaltaan avusti ajoittaiseen sähläämiseen syyllistynyt kotijoukkue.
Vaikka omissa ensimmäistä erää enemmän sukka heiluikin, saatiin johtoasemaa kuitenkin kasvatettua entisestään kun Suomen veljeksistä Markuksen johdolla kolmostalkoisiin liittyi Airenne ja Lehto. Pitkälle tauolle yleisö pääsi nauttimaan edullista Kulta Katriinan Luomukahvia lukemissa 63 – 41.

Toinen puoliaika ja Showtime

Jos kentällä oli jo kertaalleen nähty sisuuntuneempi RaiPS, asteli kolmanteen erään taas viisikollinen hieman lannistuneempia raisiolaisia.
#MeidänKakkosjoukkue taas vaikutti siltä, että nyt vasta alettiin pelaamaan.
Kerta toisensa jälkeen onnistuttiin riistossa tai syötön katkossa ja milloin Boys-debytantti Lehto ei painanut palloa alaspäin, teki sen Airenne, Savonvirta tai Raivonen.

Ja kun neljäs erä jatkui samaan malliin, ei poissa olleille jäänyt juurikaan kerrottavaa komeiden loppu lukemien 122 – 81 lisäksi.

Ottelusta vielä mainitsemisen arvoista on, että Boysin miehistöstä kaikki paitsi Matias Suomi onnistui kolmosessa.

 

Pisteet: Niemi 21, Ahonen 13, Silenius 5, Markus Suomi 6, Lehto 5, Airenne 19, Matias Suomi 14, Savonvirta 20, Raivonen 12, Virtanen 7

Kani hatusta: Oskari Lehto – Poika tuli otteluun isännän ottein ja donkkasi läpiajosta mallikkaasti kahdella kädellä ja hoiti muutenkin tonttinsa kiitettävällä tasolla.

 

Ura Boysin faniryhmä joutuu seuraavaa ottelua varten tekemään ristiretken Turkuun, kun lauantaina 28.10. Runosmäessä Nunnavuoren palloiluhallissa #MeidänKakkosjoukkuetta isännöi sarjanousija HBC Emeritus kello 16.15. Tapahtumaan uskoaksemme ilmainen sisäänpääsy ja ei buffetia – tulkaa silti kannustamaan!

Yhteistyössä