Boyseille Turun alueen herruus

Perjantai ja prime time pelata koripalloa, miehet terveinä, valmennus terveenä  ja mikä parasta, vastassa iki ihana KY-Sport Hunks.
Jos joku luulee, ettei asiat voisi tästä paremmin olla, niin kyllä voi.
Boysin kokoonpanossa nähtiin nimittäin kaikkien, paitsi Hunksien päävalmentaja Hyppösen riemastukseksi seuramme edustusjoukkueen uusi amerikkalaisvahvistus Sean Harris.

Parimetrisen ja satakiloisen Harrisin lisäksi vahvistuksia saatiin edustukselta myös Teemu Jarhiosta ja Matias Suomesta, kun Matiaksen isoveli Markus joutui opinahjonsa tilaisuuteen edustamaan itseään.

Vahvistukset tulivatkin enemmän kuin tarpeeseen juuri kyseiseen otteluun, kun vastassa oli siis joukkue ehdottomasti sarjan kärkikastista ja panoksena ei enempää, eikä vähempää kuin Turun alueen herruus.

Alussa ei oltu taaskaan hereillä

Ottelun alku oli molempien joukkueiden osalta melko kehnoa.
Kotijoukkueelta jokainen pelaaja nukahti vuorollaan puolustuksessa ja vieraat pääsivät tekemään luvattoman monta helppoa koria.
Hunksien päät taas näyttivät olevan ilmeisen sekaisin Boysien vahvistuksista ja yhteisen sävelen löytyminen tuomarilinjan kanssa osoittautui myös ongelmaksi, kun virheitä heille kertyi 10 kappaletta. Ensimmäinen kymppi kuitenkin vieraille kahden pisteen turvin.

Toisen erän alku oli Boysille helpompi, kun vieraiden merkattu mies Erik Aro oli kolmen virheensä kanssa vaihtopenkillä ja Harrisilla oli huomattavan vaivatonta nostaa maalatulla alueella peräjälkeen 6 pistettä.

Molemmissa päissä kenttää taisteltiin edarin jätkien esimerkillä kiitettävällä tasolla levareista, ja hyökkäyspäässä laitettiin myös pallot pussiin, ja näin saldona oli tauolle mentäessä 7 pisteen johto ja vierailta kolmella aloituksen pelaajalla kolme virhettä.

Toinen puoliaika ja viimeiset naulat arkkuun

Jälkimmäisen puolikkaan teemana oli käyttää hyväksi Hunksien puolustusta, jossa he tuplasivat käytännössä jatkuvasti Harrisia, jättäen yhden meidän miehen aina vapaaksi.

Se miten hyvin tätä päästiin hyödyntämään, jäi spekulaatioiden varaan, mutta mainittakoot että sovittuja kuvioita pelattiin läpi ottelun poikkeuksellisen hyvin.

Toisen puolikkaan alkupuolella ottelu jo käytännössä ratkesikin, kun eritoten Suomi penetroi jatkuvasti aggressiivisesti korille ja jakeli namukkaita passeja.
Lopullinen naula arkkuun saatiin neljännen erän toisella minuutilla, kun Raivonen otti riiston oman pään kolmosella ja kävi täräyttämässä sellaisen and one donkin, että ainakin Hunksien Helminen tietää olleensa kentällä.

Loppu läpsyttelyjen jälkeen siis lopputulos kaarinalaisille 82 – 60.

Ottelun jälkeen tavoitimme katsomosta Ura Basketin ex-pelurin Oskari Virolaisen kommentoimaan kamppailua seuraavalla tavalla:
”Joukkueen otteita paljon seuranneena, oli ilo nähdä jo tässä vaiheessa kautta näin tehokasta joukkuepuolustusta ja levypallopelaamista.
Myös Boysien moottorina vuodesta toiseen toimivan Raivosen jalat näytti toimivan kuin junan vessa ja hänen suoritukselle arvosanaksi 10+.
Kaiken kaikkiaan ottelu sisälsi kotijoukkueelta lähes pelkästään onnistumisia.”

 

Pisteet: Silenius 5, Hautaviita 3, (Matias) Suomi 17, Savonvirta 13, Raivonen 8, Virtanen, Jarhio 7, Herrala 2, Juuti 9, Harris 18

 

#MeidänKakkosjoukkueen seuraava haaste on asetettu ensi perjantaille ja Saloon, kun Boysia isännöi aina vaarallisen Tanel Niitvälin johdolla Salon Toverit.
Kotiparketilla taas pelataan sunnuntaina 6.11. klo. 11:00 ja silloin vastassa sarjanousija Lieto-Koris.

Yhteistyössä