Boysille 10. voitto putkeen!

#MeidänKakkosjoukkue teki jälleen tarvittavan ja puristi voiton Lieto-Koriksesta vaiherikkaassa ottelussa lauantaina.

Kovin kattavaa raporttia ei tällä kertaa ole tarjota, kun Boysin pelaaja-joukkueenjohtaja-toimittaja Virtanen lähti ensimmäisen erän päätteeksi tikkauttamaan poskeaan, urhoollisesti taistellun tilanteen päätteeksi.

Kuulopuheiden mukaan ottelun kulku meni taas aika Boys henkisesti, kun lähemmäs 20 pisteen johtoasema onnistuttiin laskemaan reisille aina 3 pisteeseen asti.

Lopussa Suomi otti kuitenkin koko porukan reppuselkään ja järjesti sellaisen ilotulituksen viimeisille minuuteille, ettei vastaavaa nähty edes silloin, kun Liedon edesmennyt kirkkoherra Pietari astui virkaan vuonna 1331.

Ottelun lopputulos siis 61 – 72 ja sarjan kakkossija on nyt Boysin osalta varmistettu!

Pisteet: Tuominen 7, Ahonen 6, Savonvirta 14, Silenius 6, Suomi 10, Hautaviita 7, Raivonen 9, Virtanen 2, Lahti 11, Juuti

Artikkelin oikolukuprosessin yhteydessä selvisi, että Virtasen poistuttua paikalta ompelupalveluiden äärelle, myös Savonvirta ja Raivonen onnistuivat telomaan itsensä: ensimmäisen pikkurilli teki hetkellisesti 180 asteen frontside-ollien (kiitos Lieto-Korikselle: vinolle sormelle löydettiin vastustajajoukkueesta nopeasti paikalleenasettaja ja Tatu pääsi pienen jääpussittelun ja teippailun jälkeen vielä takaisin kehiin!) ja jälkimmäinen diagnosoi itselleen tärskyn seurauksena osittain puhjenneen tärykalvon (?!?). Pipit ovat kuitenkin hoidossa ja voidaan melkoisella varmuudella sanoa, että Boys on ykkösterässä Biisoneita vastaan!


Myöhemmin illalla vietettiin Ura Boysin historian ensimmäinen saunailta ja sen yhteydessä päästiin myös ratkomaan joukkueen sisäisen Beer pong-turnauksen mestari.

  1. Team Airball (Tuominen – Silenius)
  2. Timmit Hauikset (Suomi – Savonvirta)
  3. Poika ja Ilves (Ahonen – Virtanen)
  4. ANU$ (Hautaviita – Herrala)
  5. Melakeisarit (Lahti – Juuti)
  6. Patrik Laine ja Pulju (Raivonen – Kanervo)

Seuraavan kerran koripalloa pelataan Monnarilla 12.2. klo. 17.00, kun vastaan rymistelee biisonilauma LoKoKo – silloin KAIKKI paikalle!

Yhteistyössä