Boysin kevät käyntiin voitolla

Maanantaina potkaistiin läntisen 2. divarin toinen puolikas käyntiin Turussa Nunnavuoren palloiluhallissa, kun marraskuussa hyvin Boysille kampoihin laittanut Namika Turku isännöi #MeidänKakkosjoukkuetta.

Coach Suomea (yllättäen Badalonassa) tuuranneen Raivosen (loukkaantunut), sekä Savonvirran (Australiassa) ja Lahden (kuka tietää missä Erkka on?) ollessa sivussa kokoonpanosta, otettiin vakiomiehityksen tueksi A-junioreista Myllymäki, Lehto ja Sällylä.

Namikan kokoonpano näytti silmämääräisesti olleen kokonaisuudessaan paikalla ja vahvaan mutuun perustuen myös joulun, sekä uuden vuoden aikaan paremmin ja enemmän harjoitelleena. Kinkku ja jouluolut taas Boysin normaalisti fitnessruokavaliota noudattaville pelaajille luultavasti on maistunut paremmin.
Puntit olivat siis aikalailla tasan otteluun lähdettäessä.

Ensimmäinen erä Sällylän näytöstä

Ottelun alku lähti molempien joukkueiden osalta liikkeelle melko keveän oloisella jalalla ja hyvätempoista koripalloa pelattiin molempiin päihin.

Boysilla varsinkin palloa pelattaessa korin alle Sällylälle, tuntui jokainen yritys menevän kuppiin. Puolustuksessa muutamia merkkausvirheitä lukuunottamatta onnistuttiin myös hyvin, olemalla sanan varsinaisen merkityksen mukaisesti isompia ja puolustamalla screenit sovitusti.

Jo pian alun jälkeen namikalaiset taas alkoivat vuorotellen takamiestensä johdolla sortumaan yksin pallon kanssa pläräämiseen ja helppoihin nopeisiin kaukoheittoihin ilman tulosta.
Ensimmäisen kympin jälkeen tilanne 19 – 28.

Toinen erä ja Myllymäen esiintulo

Lyhyen tauon jälkeen jatkettiin aikalailla siitä mihin jäätiin, eli Boys esitti hyvää joukkuepeliä ja Namika enemmänkin sooloili.

#MeidänKakkosjoukkueelta erässä pirteimmin esiintyi Myllymäki, joka mm. kovan onnistuneen kolmosen lisäksi johti peliä kiitettävästi ja pariin otteeseen tarjosi miehekkäästi kovuutta vastustajalle puolustuspäässä.
Erän loppuun Turun kaupunginjohtajan tittelin virallisesti itselleen otti Sällylä, painamalla vihaisen donkin pohjaan ja näin henkinen yliote siirtyi 100%:sesti kaarinalaisille.

Namikaa edes jotenkin pelissä mukana piti muutama onnistunut kolmonen.

Näiden lisäksi ei juuri mitään mainitsemisen arvoista erässä ollut ja puoliajalle siirryttiin vierasjoukkueen 20 pisteen johdossa eräluvuin 15 – 26.

Kolmas erä ja homma pakettiin

Toiselle puoliskolle lähdettäessä Boys varautui Namikan mahdolliseen comeback-yritykseen sekoittamalla pakkaa koko kentän prässillä.
Prässi onnistuikin sen verran hyvin, että ei saatu lopulta varmuutta, että yrittikö Namika edes comebackia – kun kerta toisensa jälkeen turkulaisten pelinrakentajat kuljettivat pallon suoraan ansaan ja Boys rankaisi välittömästi toiseen päähän.

Ja vasta kun viime viikolla Namikan kasvatti Teemu Rannikosta tuli Korisliigan kaikkien aikojen eniten syöttöjä jakanut pelaaja, syötti kolmannen erän puolivälissä kuudetta kautta 2. divarissa pelaava Hautaviita historian ensimmäisen koriin johtaneen syöttönsä tällä sarjatasolla. Ura Boys onnittelee molempia hienoja pelaajia!
Historiankirjoihin jäävä erä lähes brutaalein lukemin 13 – 30 Boysille.

Neljäs erä, Nuori Suomi ja kaikki pelaa

Säästääksemme lukijoiden aikaa, kerromme neljännestä erästä vain, että se päättyi lukemiin 17 – 24 ja kukaan ei loukkaantunut ainakaan fyysisesti. Ottelun lopputulos siis 64 – 108.

Pisteet: Tuominen 8, Ahonen 6, Sällylä 23, Silenius 5, Suomi Markus 15, Myllymäki 10, Lehto 12, Hautaviita 12, Suomi Matias 12, Virtanen 5

Välittömästi pelin jälkeen löysimme pukukoppikäytävältä haahuilemasta kotijoukkueen Salaterän ja nappasimme herrasmiehen haastatteluun;
”Olimme niin pirun löysiä, että oikein sylettää. Pallo ei liikkunut, eikä puolustus kiinnostanut. Nuorilla oli liipasinsormi herkässä. Uralta nostaisin näin uuden saapumiserän kunniaksi Aku Virtasen edesottamukset parrasvaloihin. Kanssani kunniakkaasti samaan aikaan Porin prikaatissa palvellut ex-kirjuri antoi levaritilanteessa semmoisen giljotiinipusun päin näköä, ettei paremmasta tietoa.”

Ura Boys puolustaa ja yleisö kannustaa seuraavan kerran 20. tammikuuta Turussa Educariumilla klo. 15:30, kun KY-Sport Hunks haastaa sarjajohtajan.

Yhteistyössä