Brian Moultrie palautti Divari-Uran raiteilleen

(8.12.2019) Tuskaisen alkukauden jälkeen nuori kehitysjoukkueemme on löytämässä voittovireen. Sunnuntai-iltana Jyväskylän Weikot joutui poistumaan Littoisista rökäletappio niskassaan. Ryhtiliikkeemme arkkitehtina toimii erityisesti kaksi viikkoa sitten joukkueeseemme liittynyt Brian Moultrie.

8.12. Miesten I-div. B: Ura Basket – Jyväskylän Weikot 92 – 66 (24 – 7, 24 – 17, 25 – 23, 19 – 19)

Brian Moultrien paluu oli houkutellut Littoisten monitoimitalolle sunnuntaina satapäisen joukon korisfriikkejä. Yleisö saikin ihastella divarijoukkueemme kerrassaan upeaa lentoa. Ensimmäinen kymppi oli nimittäin vieraille täystyrmäys. Joukkueemme puolusti hurjalla intensiteetillä ja juoksi vastahyökkäyksistä näyttäviä koreja toiseen kenttäpäätyyn. Puoliaikaan mennessä eroa oli kerynyt jo 24 pistettä.

Joona Forsström, 24, tukee ansiokkaasti nuoria joukkuetovereitaan.

Pitkän tauon jälkeen kiihkein voittotaistelu oli jo laantunut, ja valmentaja Jukka Valpola pääsi antamaan mukavasti peliaikaa nuorimmille pelaajillemme. Jesse Javanainen, 16, ja Ilya Karpin, 15, eivät turhia ujostelleet kokeneempien joukossa.

Edvard Gullichsen oli jälleen joukkueemme parhaimmistoa.

Edvard Gullichsen (13/3/3s), Lauri Hänninen (15/3/5s) sekä Miika Koivisto (4/5) ovat kannatelleet joukkuettamme vaikean alkukauden ajan, niin myös sunnuntaina. Roope Kyyhkynen (14/3/2s), Eero Myllymäki (7/5/2s) ja Reko Laine (6/1/2s) ovat pääsemässä varusmiespalveluksen jälkeen vasta nyt joulukuussa kunnolla mukaan. Heidän paluunsa tositoimiin on meille tärkeä asia.

Eero Myllymäki johti peliä taidokkaasti.

Tehomies Brian Moultrie

Brian Moultrielle (24/10/6s/2r/3bl) kuuluu kuitenkin suurin kiitos joukkueemme ryhtiliikkeestä. Hän auttaa nuorta joukkuettamme suunnattomasti monipuolisella osaamisellaan. Brian on puolustuksen lukko, hän korjaa levypallot, jakaa namupasseja sekä viimeistelee tarkasti. Miellyttävänä ja vaatimattomana persoonana mies on erittäin pidetty joukkuetoveriensa sekä koko seuraväkemme keskuudessa.

Brian Moultrie dominoi korinalustaa.

Jukan kommentit

”Olen sangen luottavainen jatkon suhteen. Brian ja intistä vapautuvat kaverit parantavat pelaamistamme merkittävästi. Nyt pääsemme vähitellen vihdoin kunnolla harjoittelemaan yhdessä. Uskon, että voittosarakkeemme kasvaa edelleen, jos vain äijät pysyvät terveenä”, joukkueen päävalmentaja Jukka Valpola myhäili ottelun jälkeen tyytyväisenä.

Divarijoukkueemme pelaa seuraavan kotiottelunsa vasta sunnuntaina 12. tammikuuta kello 17.00. Vieraaksemme saapuu silloin Westside Espoosta.

Tervetuloa seuraamaan vauhdikasta divarikorista!

Yhteistyössä