C-pojat avasivat SM-sarjan Helsingissä

(13.1.2020) Kaarinasta lähti 10 pojan kokoonpano kohti ensimmäistä SM-sarjaturnausta. Mukana oli jo hiukan SM-kokemusta omanneet kaksi -06 poikaa ja loput paikat täytettiin -07 pojilla.

Beat Basket Yellow – Ura Basket White 85-77 (26-21, 18-16, 20-16, 21-24)

Ennakkoon oli odotettavissa tasainen matsi ja sellaisena se etenikin koko pelin ajan. Otteluun lähdettiin hyvällä sykkeellä ja pelaaminen fyysisesti vahvempaa Beatia vastaan oli rohkeaa ja ennakkoluulotonta. Jokainen pelaaja pisti kroppaa likoon ja oli valmis ottamaan vastuuta. Joukkuepeli toimi ajoittain todella mallikkaasti, mutta välillä peli puuroutui ja ratkaisut jäivät vähemmän laadukkaiksi. Pojat heittivät hyvistä paikoista ja lopulta 10 kolmosta läpäisi sukan ihan kohtalaisen hyvällä prosentilla. Vaikeuksia aiheutti vastustajan fyysinen pelaaminen korin läheisyydellä. Beat paini vahvemmin ja nosti hyvällä prosentilla sisään kolmen sekunnin alueelta. Kokonaisuutena kuitenkin hyvää yritystä ja kokemuksen kartuttamista. 

Ura Basket White – MuKi 59-104 (18-20, 15-37, 14-30, 14-17)

Lyhyen evästauon jälkeen vastaan tuli järjestävän seuran joukkue Munkkiniemen Kisapojat. MuKi kuuluu Suomen ehdottomaan C-poikien eliittiin. Ottelu alkoi meidän osalta todella hienosti. Pystyimme hyvin haastamaan ja teimme kovia koreja koko ensimmäisen jakson ajan. Toisella jaksolla MuKi pisti isompaa vaihdetta silmään ja heidän aggressiivinen puolustaminen alkoi näkyä helppoina nopeina hyökkäyksinä meidän päähän. Tähän kun lisää vielä jakson aikana kuusi onnistunutta kolmen pisteen heittoa, niin me putosimme kelkasta. Toisella puoliajalla yritimme ja saimmekin hyviä onnistumisia, mutta MuKi oli aivan liian vahva joukkue meille. Yritimme kuitenkin hienosti loppuun asti emmekä lannistuneet tilanteesta. Tästä iso plussa pelaajille!

SM-sarja jatkuu Kotkassa 1.2., missä kohtaamme KTP:n ja Turun NMKY:n. Kevät on muutenkin kovaa korishuumaa. C-pojat pelaavat kotimaassa SM-sarjaa, alueen -06 ja -07 I divaria yhdellä joukkueella sekä alueen II divaria kahdella joukkueella. Lisäksi vielä -07 pojat reissaavat tulevana torstaina Tallinnan Mustamäen torille alueelle haastamaan georgialaisia, virolaisia, latvialaisia ja liettualaisia joukkueita BBBL-sarjassa. Kiirettä pitää!

Tagged under

Yhteistyössä