Chris McNealy on Ura Basketin uusin vahvistus

(5.11.2018) Ura Basketin edustusjoukkueen taustavoimat ovat jo parin viikon ajan skoutanneet tuuraajaa Stephen Croonelle, joka kärsi ikävän olkapäävamman 13.10. pelatussa kotiotteluiden avausmatsissa. Täydennykseksi kaavaillusta Johnathan Jordanista jouduttiin luopumaan kalkkiviivoilla alustavan polvivammadiagnoosin osoittauduttua vääräksi.

– Tilanne on luonnollisesti erittäin harmillinen sekä Jordanille että meille, kommentoi päävalmentaja Kristian Palotie. Odotimme kovasti alkavaa yhteistyötä Johnin kanssa, mutta molemmat osapuolet ymmärsivät, ettei hän olisi vielä ollut pelillisesti valmis auttamaan joukkuetta.

Ura Basket toivottaa Johnille tsemppiä kuntoutukseen!

Valmennuksella oli kuitenkin jo aiemmin tähtäimessä Kreikan Panioniosissa kaudella 2017–2018 pelannut Chris McNealy, jonka kanssa olivat käyneet alustavia sopimuskeskusteluja jo lokakuussa. Ura Basket on tänään solminut sopimuksen McNealyn kanssa, ja Chris saapuu Suomeen tämän viikon aikana. Pelipaidassa hänet nähdään ensi viikosta alkaen.

194-senttinen, 26-vuotias McNealy pelasi Panioniosissa yhdessä Avery Woodsonin kanssa, ja saa Averyltä vain kehua osakseen sekä persoonana että pelaajana.

– Loistavaa, että saamme nyt Chrisin tänne, sanoo Krisu tyytyväisenä.

McNealyn sopimus on solmittu kahdeksi kuukaudeksi, jonka jälkeen molemmilla osapuolilla on optio loppukaudeksi.

Kuva: Martin Pröll, FIBA.

Tagged under

Yhteistyössä