Coach Palotie: KIITOS URA BASKET!

Edustusjoukkueemme päävalmentaja Kristian Palotie on kirjoittanut kirjeen joukkueelle, sen taustavoimille sekä teille kaikille, seuran väki. Ohessa, olkaa hyvä!

Finaalisarjan voiton aiheuttama huuma on itsessään jo uskomattoman hieno tunne.
Mutta kun perjantaina kolmastoista huhtikuuta 2018 Littoisten Monitoimitalolla pelattu finaali alkoi olla ratkennut, kun koko Monnari mylvi ja tuuletti, kun Pyry Rainamaa kaatoi tarpeettoman kylmät vedet päälleni, kun summeri soi ja euforia valtasi hallin, kun kapteeni Eero Aaltonen nosti kannun ja kun ties kuinka moni tuli onnittelemaan saavutuksesta, se voimakkain tunne joka valtasi mieleni oli kiitollisuus.

Kiitos.
Kiitos sydämeni pohjalta.

Kiitos jokainen fani, kun meidän puolia piditte ja autoitte pelaajia nousemaan uudelle tasolle ja uusiin ennätyksiin.
Kiitos seuran juniorit, kun hengitätte tässä aivan yhtä kovaa mukana ja mahdollistatte edustusjoukkueen olemassaolon.
Kiitos te vanhemmat.
Kiitos jokainen talkootyöläinen, kun autoitte kauden mittaan niin ottelutapahtumissa kuin sen ulkopuolella.
Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille, jotka olitte matkassa mukana ja arvokasta tukeanne antamassa.

Kiitos Kai Kulovaara, Mikko Granström ja Petri Mäkitalo, kun annoitte mahdollisuuden tälle koripalloa hengittävälle hullulle. Maltillahan tässä piti edetä kohti divarin kärkeä… hups…
Kiitos JukatValpola ja Lindberg – kun ratkasevilla hetkillä autoitte mun jaksamista, omasta panoksesta joukkueen toimintaa ja peliä avittaakseen ja mahdollisuudesta ajatusten vaihtoon, joka toi korvaamattoman määrän lisätukea.
Kiitos Mira Virta, Teemu Tauriainen, Teemu Aro, Petri Kallio, Jesse Talikka ja Janne Mäkelä, kun piditte huolta ja hoiditte pelaajien hyvinvoinnista ja kehityksestä. Kiitos joukkueenjohtaja Juha Artukka, kun varmistit, että jokainen vierasreissu ja joukkueen organisointi hoitui mutkitta.
Kiitos Kasperi ”Kape” Kaukonen hurjasta debyyttikaudestasi huoltajana ja analytiikkakerääjänä.

Kiitos Kimmo Vyyryläinen ja kaikki muut seuran valmentajat, jotka niin avoimesti mut tähän seuraan otti mukaan ja autoitte yläkoulun aamuharjoitusten vetämisessä.
Kiitos kaikki te valmentajat, mentorit ja ystävät, jotka suostuitte kauden mittaan ajatuksia vaihtaa ja omia ajatuksia avoimesti antaa. Tiedätte, ketä olette.

Kiitos sinä, joka liian usein yömyöhään joudut mua kotona odottaa. Annat mulle enemmän voimaa, kun voit kuvitellakkaan.

Ja kiitos pelaajat. Te uskalsitte hypätä yhdessä kohti tuntematonta ja asettaa yhteiset tavotteet kaiken muun edelle. Jokaisen yksilön satsaus, joka johti yhteiseen peliinne inspiroi meitä jokaista. Rohkeus hypätä aloitteelliseen, aktiiviseen, periksiantamattomaan, uhrautuvaan ja älykkääseen puolustamiseen sekä vauhdikkaaseen, aggressiiviseen, epäitsekkääseen ja päämäärätietoiseen hyökkäämiseen on uskomaton saavutus. Tuo saavutus tuotti ansaitsemanne palkinnon.

Kausi oli täynnä ennätyksiä. Alla niistä muutama:

 –  8.2.2018 Ura Basket – Kristika Turku 78-66, Kupittaan palloiluhalli: Suurin yleisökapasiteetti ikinä divisioonaottelussa: 1698
– 24.11.2018 Ura Basket – Porvoon Tarmo 149-61: Suurin pistemäärä, voittomarginaali sekä koriinjohtaneiden syöttöjen määrä (41) ikinä divisioonaottelussa.
– Suurin syöttökeskiarvo divisioonahistoriassa: 20,97
– Suurin syöttö/menetyssuhde divisioonahistoriassa: 1,58
– Sarjan suurin tehokkuusluku (110,06) ja pistekeskiarvo (92,64).
– Ura Basket historian korkein sijoitus 1. divisioonassa.
– Ura Basket ensimmäistä kertaa historian aikana Korisliigaan.

Uskon vahvasti kollektiiviseen koripalloon, koska vain silloin saadaan jokaisen paras irti, jokaisen vahvuus parhaiten esille ja jokaisen heikkoudet parhaiten paikattua. Mikään seura ei voisi toiminnallaan esimerkillisemmin tätä viestiä noudattaa myös kentän ulkopuolella.

Vaikka tämä on vasta välietappi, mutta teidän takia olemme jo nyt tässä.
En voisi parempaa työpaikkaa kuvitella. Kiitos Ura Basket!

Kristian Palotie
Ura Basket
Edustusjoukkueen päävalmentaja

Yhteistyössä