Edustusjoukkueelle kauden eka kotipelivoitto

#MeidänJoukkue jatkoi voittojen tiellä kukistaen Hyvinkään Pontevan sunnuntaina.

15.11.2015 Miesten IB-div. Ura Basket – Hyvinkään Ponteva 77 – 66 (24-16, 18-17, 20-16, 15-17)

Synkän kuuden tappion putken jälkeen edustusjoukkue on saanut uuden vaihteen päälle. Sairastelut ja loukkaantumiset on viimeinkin hellittäneet otettaan joukkueesta, vaikka yhä yksi mies oli poissa vahvuudesta. Harjoittelun tulokset rupevat vihdoin näkymään kentällä ja joukkue on hioutumassa yhteen.

Ottelun alku mentiin tasaisissa merkeissä, mutta ensimmäisen erän loppupuolella kotijoukkue istui kuskin paikalle. Johtoasema säilyi koko ottelun ajan, eron ollessa parhaimmillaan jopa 19 pistettä.

Kapteeni Santeri Latvalalla (27/8) oli erinomainen heittopäivä: 2p heitot 5/7 ja 3p heitot myös 5/7. Ura Basketin uusi vahvistus Kraidon Woods (19/9) teki vakuuttavaa jälkeä molemmissa päissä kenttää. Puolustuksessa hän sai pari komeaa blokkia ja hyökkäyksessä pallo liikkui tehokkaasti sisältä ulos heittäjille. Tästä antoi kiitosta myös kapteeni Latvala:
”Tänään oli todella mukava heittää, sillä Kraidon pystyi jakamaan hyviä passeja. Pallo liikkui muutenkin hyvin hyökkäyksessä. Heittäjien ei tarvinnut kuin odottaa hyvässä paikassa heittokäsi valmiina. Onnistuimme toteuttamaan kaikilla osa-alueilla asioita hieman paremmin kuin aikaisemmissa peleissä.”

Päävalmentaja Tapio Nieminen oli luonnollisesti tyytyväinen voittoputken alkamiseen:
”Hienoa viimein avata kotipeleissäkin voittotili. Woods pelasi hyvin ja hän toi meille uuden ulottuvuuden hyökkäyspäähän. Santerilta luonnollisesti myös hyvä suoritus. Lisäksi täytyy nostaa Ville-Markus Milan päivän hyviin suorittajiin, koska hän teki kovaa duunia puolustuspäässä vastustajien takamiestä Mikko Jämsää vastaan.”

Kahden ottelun voittoputken myötä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa vierasmatsia Turun NMKY:tä vastaan. Ottelu pelataan sunnuntaina 22.11.2015 klo 17.00 Nunnavuoren palloiluhallissa. Nyt kaikki Ura Basketin kannattajat paikalle huutamaan tahtia!

Seuraava kotiottelu on sunnuntaina 29.11.2015 klo 17.00 Littoisten monitoimitalolla, jolloin vastustajaksi saapuu Vaasan Salama. Tervetuloa!

Yhteistyössä