Eero Aaltonen jatkaa Ura Basketin johtohahmona

(9.6.2017) Eero Aaltonen, 26, jatkaa ensi kaudellakin #MeidänJoukkueen vahvana johtohahmona.

Kova pelinälkä

Eero Aaltosen, 194 cm, viime kausi keskeytyi harmittavasti käsivamman vuoksi. Pelaamissaan 17 ottelussa Eero ehti tehtailla keskimäärin 10,2 pistettä ja 4,3 levypalloa. Miehelle jäi paljon pelinälkää tulevaksi kaudeksi.

”Tämä jatkosopimus on minulle iso juttu. Saimme neuvotteluissa aikaan hyvän paketin, jossa pystyn hyvin yhdistämään harjoittelun, pelaamisen ja syksyllä käynnistyvät ortopedian opintoni”, Eero iloitsee.

”Mielenkiinnolla odotan tulevaa kautta. Viime kausi jäi minulta käsivamman takia ikävästi vajaaksi, mutta nyt on paikat täysin kunnossa, ja olen valmis ottamaan vastaan päävalmentajan minulle osoittaman roolin.”

 ”Kauden tavoitteista on aikaista sanoa vielä yhtään mitään. Sarjan muiden porukoiden jenkkivalinnat tulevat nimittäin aika lailla määrittelemään joukkueiden välisiä voimasuhteita. Tarkoituksemme on kuitenkin olla keväällä loppukahinoissa mukana, ja siellähän se veri sitten vasta punnitaan!” Eero muistuttaa.

Vahva johtaja

”Eeron jatkopahvi oli aiempien sopimustemme tapaan joukkueelle ja koko seuralle tärkeä. Johtajuuden jatkuvuus on joukkueen kannalta elinehto. Joukkueemme on hyvin nuori (kaikki syntyneet -90 -luvulla), mutta kokemustakin löytyy, ja sitä tietenkin Eero tuo rutkasti lisää”, Ura Basketin päävalmentaja Kristian Palotie painottaa.

”Se, että pelaajat viihtyvät keskenään, on mielestäni todella olennainen asia, mikä usein jää huomioimatta. Se näkyy myös suoraan ottelusuorituksessa. Olemme onnekkaita, että meillä on näin kilpailuorientoitunut ja samalla sosiaalisesti älykäs nippu.”

”Pelillisesti on selvää, että Eero tietenkin sopii täydellisesti joukkueemme identiteettiin urheilullisuuden, peliälynsä ja kollektiivisen pelitapansa myötä. Aaltosen, Pyry Rainamaan ja Aleksi Akpason johdolla, puolustuksemme on oltava hyvä. Näillä pelaajilla ei siihen voi enää tekosyitä keksiä”, Coach Palotie tunnustaa.

Eero Aaltonen

Ura-perhe iloitsee Eeron jatkosopimuksesta ja odottaa jo innolla tulevaa kautta!

Yhteistyössä