Ei uutta kerrottavaa vieraskentältä

(5.3.2020) Ennakkoon oli jo tiedossa että vaikea matsi on Tampereella tulossa yhdeksän miehen kokoonpanolla, mutta kyllä Meidän Ura eGameStars siitä teki itse vielä huomattavasti vaikeamman.

Tampereen Pyrintö – Ura Basket eGameStars

Ensimmäinen neljännes alkoi tasaisissa merkeissä, kun tamperelaisyleisö vasta etsi istumapaikkoja eikä joukkueet kentälläkään ihmeitä esittäneet. Ensimmäisen viiden minuutin jälkeen tilanne oli 10-11. Tämän jälkeen loppui meidän puolustus ja isännät pääsivät nautiskelemaan tuttuihin koreihin ampumisesta. Kerta toisensa jälkeen Pyrintö-hyökkäys piti meidän puolustusta pilkkanaan ja takoi toiselle viidelle minuutille lukemat 18-5.

Toinen kymmenen minuuttinen jatkui samaan tapaan, Pyrinnön nautiskellessa läheltä ja kaukaa. Hyökkäykseen ei päästy kertaakaan lähtemään nopeasti ja puolen kentän hyökkäys tökki pahemman kerran. Usein pallo ei edes käynyt sisällä kun jo kaukaa lähdettiin hakemaan heittoa puolustajan kättä vastaan. Kun maltettiin hieman pyörittää peliä niin päästiin hyville paikoille, mutta valitettavasti suurin osa heitoista kolisi ohi. Puoliajalle murheellisista lukemista 62-36

Marius van Andringa

Toinen puoliaika olikin enää pelailua, kun ottelun voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Pyrintö jatkoi erityisesti Osku Heinosen (16/6s) johdolla tappavan tarkkaa heittotyöskentelyä kaaren takaa. Pyrinnön kolmen pisteen heittojen prosentti pelin loputtua oli komeat 55% (17/31). Isännät osuivat tarkasti joka puolelta sillä kakkoset menivät sisään 64% ja vaparit 86%. Meidän joukkueen vastaavat prosentit, 1p 81%, 2p 53% ja 3p 33%.

Jos positiivisia asioita halutaan löytää niin vähemmälle peliajalle jääneet Atte Perttu (5/1) ja Joona Airenne (2/1) saivat pelata runsaasti ja Ville Hänninen (10/2) otti rohkeasti ratkaisuja.

Tre’Shaun Fletcher (21/8) oli tarkasti vartioituna koko pelin

Lauantaina tärkeät sarjapisteet jaossa

Onneksi pian on lauantai ja päästään takaisin kotiin. Tärkeät kotipelit jatkuvat, kun vuorossa on Varsinais-Suomen ”pikkuderby”. Voitolla karistaisimme putoamispeikon käytännössä lopullisesti, kun taas Korihaiden voittaessa säilyisi jännitys yllä loppukauteen.

Kauden keskinäiset kohtaamiset ovat päättyneet vierasvoittoihin meidän voittaessa Uudessakaupungissa lokakuussa 108-89 ja tammikuussa 96-83. Korihait puolestaan otti vaikean alkukauden jälkeen voittoputkeen jatkoa Kupittaalta marraskuussa lukemin 92-77. Lauantaille lähdetään siis yhteistilanteesta +17. Tätä pienemmällä tappiolla keskinäiset pelit olisivat edelleen meille.

Ugista on jälleen lähdössä faniporukkaa mukaan, joten tunnelmaa ja tunnetta tulee taas lauantaina olemaan!

HUOM! Ottelu alkaa klo 19:00

Korisliigaa lauantaina 7.3.2020 klo 19:00 Kupittaan palloiluhallilla, Ura Basket eGameStars vs. Korihait. Tervetuloa mukaan!

Liput: lippu.fi

Kuvat: Pekka Tenhonen

Yhteistyössä