Eldar Skamo Ura Basketin uusin vahvistus

(19.6.2018) Eldar Skamo, 31, pelaa ensi kaudella Ura Basketin paidassa. Espoo Basket Teamin kasvatti on kokenut ja menestynyt Korisliiga-pelaaja.

Teräsmies

Eldar Skamo, 198 cm, on todellinen teräsmies. Hän on pelannut Korisliigassa yli 450 ottelua – aina isossa roolissa ilman ihmeempiä loukkaantumisia. Skamon ansioluettelossa on kaksi SM-kultaa sekä yksi SM-pronssimitali. Viime kaudella hän pelasi BC Nokian riveissä keskimäärin yli 24 minuuuttia, teki 7.1 pistettä ja nappasi 4.8 levypalloa.

Eldar Skamo

Helppo päätös

”Päätös siirtyä Ura Basketiin oli minulle helppo. Uskon, että pystyn vielä kehittymään pelaajana ja Uran tarjoama rooli oli vaihtoehdoista sopivin. Odotan innolla uusia haasteita ja tulevaa kauden alkua”, Skamo kertoo.

”Pelillisesti tuon joukkueeseen kokemusta, monipuolisuutta ja erilaisia vaihtoehtoja pelata molemmissa päissä kenttää.”

”Roolini joukkueen vanhimpana ja kokeneimpana pelaajana on auttaa ja kannustaa nuorempia kavereita ja viedä joukkuetta eteenpäin kaikin mahdollisin tavoin”, Skamo tietää.

Iso nimi

”Kaikki varmasti ymmärtävät, että nyt saimme isomman luokan kotimaisen nimen meille. Se, mikä tullaan vielä näkemään, on kuinka hyvin meidän pelitapaamme soveltuvan pelaajan myös saimme. Hänen kykynsä operoida monella pelipaikalla avaa meille valtavasti mahdollisuuksia”, päävalmentaja Kristian Palotie vakuuttaa.

”Rosterimme on jo tässä vaiheessa hyvin mukautuva. Pystymme pelaamaan tarpeen tullen hyvin erinäköisillä ryhmityksillä. Tavoitteemme oli erottua muista ja nyt sen pitäisi olla rosterinkin puolesta mahdollista.”

”Ede on erittäin hyvä heittäjä, fiksu puolustaja, loistava syöttäjä, mutta ennen kaikkea kova kilpailija ja hänen ”epäortodoksinen pelitapansa” sopii meidän ryhmään täydellisesti. Nämä kaikki ominaisuudet tulevat tekemään Ura Basketista hyvin arvaamattoman vastustajan”, coach Palotie ennustaa.

Lämpimästi tervetuloa Ura-perheeseen, Ede!

Yhteistyössä