Emir käsileikkauksessa

(21.6.2019) Ura Basketin kasvatti Emir Sulejmanovic satutti kätensä kauden päätösottelussa Espanjan pääsarjassa. Tutkimusten jälkeen käsi leikattiin ja kipsattiin juuri juhannuksen alla.

Pitkä kuntoutus

Leikkauksen jälkeen Emirillä on edessään pitkä kuntoutusjakso. Lääkäri ja fysioterapeutit seuraavat kuntoutusta viikoittain. Takaisin pelikentille Emir toivoo pääsevänsä syyskuussa.

Käsivamman kuntoutus pitää Emirin nyt Espanjassa. Lääkärit ovat nimittäin asettaneet miehen lentokieltoon, sillä leikkaushaavaan ei saa tulla painetta. Näin hän joutuu harmikseen jäämään juhannuksen jälkeen pois omalta nimikkoleiriltään Kaarinassa. Emirin poissaolo ei kuitenkaan muuta leirin sisältöä mitenkään, sillä campin vetovastuu on alkuperäisen suunnitelman mukaisesti kahdella espanjalaisvalmentajalla, jotka edustavat Joventut Badalonan maineikasta pelaajahautomoa. Tarjolla on siis ainutlaatuisen arvokasta oppia Euroopan huipulta.

Arnau Torello on toiminut valmentajana kymmenen vuoden ajan. Tällä kaudella hänen vastuullaan Joventutissa on ollut C-juniorit ja minit. Koulutukseltaan Arnau on psykologi.

Ignasi Batalla on puolestaan valmentanut Badalonassa neljä kautta. Tällä kaudella hän oli B-poikien ja minien valmentajana. Ignasi opiskelee Katalonian yliopistossa valmennusoppia.

Emirin terveiset

”Kauden päätösottelussa ajoin vasemmalta puolelta korille ja jäin donkin jälkeen roikkumaan koriraudasta. Tunsin heti, että vasen käsi jotenkin vääntyi. Tutkimusten jälkeen käsi operoitiin ja kipsattiin”, Emir kertoo kolhustaan puhelimitse Espanjasta.

”Odotin tätä ensimmäistä omaa leiriäni Kaarinassa tosi paljon ja nyt harmittaa, etten voi olla paikalla. Nyt on vaan saatava käsi kuntoon, jotta voin jatkaa uraani täällä Espanjassa. Ensi kesänä sitten uusi yritys”, Emir lupaa lopuksi.

Ura Basket toivottaa Emirille pikaista paranemista sekä menestystä matkalla kohti uusia haasteita!

Yhteistyössä