Ensimmäiset kv-vahvistukset Green ja Thomas kiinnitetty edariin

(24.7.2019) Ura Basket on solminut ensimmäiset kansainväliset pelaajasopimuksensa kaudelle 2019­–2020. Tyrell Green ja Dustin Thomas tuovat monipuolisuudellaan runsaasti vaihtoehtoja meidän joukkueen peliin. 

Kanadassa syntynyt, 201-senttinen Tyrell Green on Nevadassa vietettyjen yliopistovuosien jälkeen kerännyt kokemusta Euroopan kentiltä. Edelliskaudella Pohjoismaat tulivat tutuiksi Basketliganin Norrköping Dolphinsissa. Viime kauden Green vietti Unkarissa NB I/A -liigassa, jossa hänen tilastokeskiarvoihin merkittiin 13,4p/3,5r reilun 27 minuutin peliajalla. 

Teksasilainen Dustin Thomas vietti NCAA-vuotensa Arkansasin yliopistossa, josta hän siirtyi Kyprokseen. 203-senttinen Thomas keräsi saarivaltakunnan Cypriot Division A:ssa keskimäärin 30 minuutin peliajalla tilastot 14p/7,4r. 

Päävalmentaja Kristian Palotiellä on rosteri yhtä miestä vajaa valmiina. Nyt sainattujen ulkomaalaisvahvistuksien osalta odotukset ovat selvät. 

– Halusimme koota monipuolista joukkuetta ja uskon, että näillä kahdella kiinnityksellä olemme siinä jo onnistuneet. Molempia herroja pystyy peluuttamaan muutamalla eri pelipaikalla ja molemmat ovat avoimella kentällä loistavia, kertoo Palotie. Tyrellin heittouhka tuo myös meille hyökkäyspäähän todella paljon lisätilaa. Dustin vuorostaan antaa meille paljon lisävoimaa levypallopelaamiseen.

– Ennen kaikkea hienoa tuoda kaksi todella nälkäistä ja hyvää persoonaa lisää tähän ryhmään!

Meidän joukkueella on nyt voimassa olevat sopimukset seuraavien pelaajien kanssa: Joona Airenne, Marius van Andringa, Lauri Hänninen, Ville Hänninen, Tyrell Green, Edvard Gullichsen, Miikka Luosmaa, Trey Niemi, Atte Perttu, Eero Sahlberg ja Dustin Thomas.

Tagged under

Yhteistyössä