Evelia – Kotimainen ohjelmistotarjoaja

Evelia Oy on kotimainen yritys, joka tarjoaa talotekniikka- ja rakennusalalle suunnattua toiminnanohjausohjelmistoa. Yrityksen lokaatio on Turussa, josta käsin niin ohjelmiston myynti kuin asiakaspalvelukin hoidetaan. Evelia-ohjelmiston kehityksestä vastaa tuotekehitysyhtiö Mad Booster Oy, joka sekin sijaitsee Evelian kanssa samassa rakennuksessa Turun jokirannassa. 

Evelian myynti ja tuki tekevät tiivistä yhteistyötä Evelian kehitystiimin eli Mad Booster Oy:n kanssa. Tämä onkin Evelian toiminnalle elintärkeää, sillä tämä mahdollistaa mm. erittäin nopean ja asiakkaita kuuntelevan ohjelmistokehitystahdin. Tämän ansiosta asiakkaiden haasteisiin ja toiveisiin pystytään reagoimaan nopeasti, jolla mahdollistetaan nykyaikainen ja ajan hermolla oleva työkalu alan ammattilaisille. 

Evelia on puhtaasti kotimainen 

Evelian toimialue on keskittynyt puhtaasti Suomeen. Toisin sanoen, Evelian asiakaskunta koostuu kotimaisista, niin pienistä kuin suuristakin talotekniikka- ja rakennusalan yrityksistä. 

Evelialla on vahva halu pitää yrityksen ydintoiminta, kuten ohjelmistokehitys ja tukipalvelut, kokonaisuudessaan Suomessa, yrityksen palveluita ulkoistamatta. Tämän ansiosta Evelia pystyy takaamaan aina korkealaatuisen palvelun ja ohjelmistokehityksen. Yrityksen toiminta tukee siis myös kotimaista liiketoimintaa sekä sen positiivista kehitystä. 

Evelian liikeidean ytimessä on halu auttaa kotimaisia yrityksiä tarjoamalla fiksua ja helppokäyttöistä työkalua, jonka avulla asiakkaat pystyvät aidosti tehostamaan omaa liiketoimintaansa. 

Halu tukea kotimaista ja paikallista yhdistystä 

Evelialle kotimaisuus on lähellä sydäntä, ja tämän vuoksi yrityksen arvoihin kuuluu myös muiden kotimaisten yhdistysten tukeminen. URA Basket:in toiminnan tukeminen onkin luonnollinen asia, sillä kyseinen yhdistys toimii Turun seudulla, joka on myös Evelian koti. 

Yhteistyössä