Fiifi Aidoo Ura Basketiin

(16.8.2018) Ura Basket on solminut yksivuotisen sopimuksen Fiifi Aidoon kanssa. Pelaajasopimus tuo viime vuosina Yhdysvaltojen Grand Canyonin yliopistokentiltä oppeja hakeneen 22-vuotiaan Aidoon takaisin kotimaan sarjojen parketeille.

189-senttinen takamies on monelle tuttu mies ennen kaikkea maajoukkuekuvioista. Hän oli muun muassa mukana alle 20-vuotiaiden vuoden 2016 EM-kisoissa Helsingissä, ja ensimmäisen miesten maajoukkueottelunsa hän pelasi Tampereella kesällä 2016. Korisliiga-debyyttinsä Aidoo suorittaa niin ikään ensiesityksensä liigassa tekevän Ura Basketin miehenä.

Fiifi taustatiimeineen kävi sopimuskeskusteluja useamman seuran kanssa, mutta päätös valita Ura oli lopulta helppo.

– Halusin seuraan mihin minua oikeasti halutaan. Omalle pelipaikalleni oli vielä tilaa, ja tiedän että voin auttaa joukkuetta. Olen ymmärtänyt, että joukkuehenki pitäisi olla kohdallaan. Varmasti vitsejä kyllä löytyy kova määrä, heittää Fiifi.

Korisliiga-debyyttiä uusi takurimme odottaa yhtä innokkaana kuin me muutkin Urassa.

– Todellakin! Uskon, että yllätetään moni, toteaa Aidoo päättäväisenä.

Kailio & Palotie mielissään

Korisliiga-joukkueemme valmentajat eivät säästele positiivisia arvioitaan joukkueemme uusimmasta jäsenestä.

– Fiifi on fyysisesti poikkeuksellisen lahjakas koripalloilija, jonka erikoistaidot tuo meille mielenkiintoisia mahdollisuuksia, sanoo Juho Kailio. Me puolestamme haluamme tarjota hänelle sopivia haasteita ja auttaa häntä pääsemään lähemmäs henkilökohtaisia tavoitteita sekä kehittymään pelaajana.

– Uskon, että rosterimme ja pelitapamme on lähestulkoon täydellinen Fiifille, ja vielä tärkeämmin: Fiifi joukkueelle, avaa päävalmentaja Kristian Palotie. Kunhan puolustuksen intensiteetti saadaan asetettua, tempo nostettua äärirajoille ja laatu uusiin ennätyksiin, pystymme varmasti aiheuttamaan harmaita hiuksia tämän kauden vastustajille. Ei muuta kun hommiin!

Ura Basket ja HBA Märsky kohtasivat #meidänjoukkueen kotiluolassa muun muassa M1b-sarjassa kaudella 2015–16. Kuva: Jukka Lindberg

Ura-perheen jäsenet muistavat takuulla Fiifin esiintymiset Monnarin parketilla. Hänet nähtiin toisessa kotiluolassamme vastustajan roolissa muun muassa kauden 2011–2012 B-poikien SM-sarjassa, jolloin hän sekä muuan K. Palotie edustivat Sykkiä – toinen pelaajana, toinen aloittelevana valmentajana. Mainittakoon myös kauden 2014–2015 1B-divarin ottelut Littoisissa, jolloin Fiifi ja HBA Märsky tekivät elämän hankalaksi silloiselle edustusjoukkueellemme.

Fiifi Aidoo

Korisliiga-joukkueen ensiesiintyminen Monnarilla 7.9.

Syyskuun 7. päivänä uudistunut Ura Basket astelee ensimmäistä kertaa Monnarin kentälle yleisön eteen, kun joukkue saa ensimmäisessä preseason-ottelussaan vastaansa HBA Märskyn viherpaidat. Tule Littoisiin toivottamaan meidän joukkue tervetulleeksi uuteen kauteen!

Preseason-ottelut Littoisten monitoimitalolla

  • pe 7.9. klo 19: Ura Basket vs. HBA Märsky
  • pe 14.9. klo 18.30: Ura Basket vs. Bisons
  • su 23.9. klo 12: Ura Basket vs. Kobrat

Liput: à 5 euroa

Kausikorteilla pääsy myös ennakkokauden otteluihin – kesäkamppishinnat voimassa 31.8. asti!

Osta omasi Lippupisteen verkkokaupasta 

Tagged under

Yhteistyössä