FoKoPo suupala #MeidänJoukkueelle

(26.1.2018) Edustusjoukkueemme ei antanut Forssan Koripojille yllätysmahdollisuutta perjantai-illan kotiottelussaan, vaan vyöryi normiesitykselläkin vaivattomasti voittoon.

26.1.2018 Miesten Div. A: Ura Basket – FoKoPo 93 – 74 (26 – 13, 24 – 27, 30 – 12, 13 – 22)

Ura Basketin päävalmentaja Kristian Palotie pyöritti jälleen ottelun alusta asti hurjaa vaihtorulettia koko 12 pelaajan rosterinsa voimin. Forssalaiset sinnittelivät puoliajalle kymmenen pistettä perässä.

 

Pitkän tauon jälkeen meikäläiset painoivat kaasun pohjaan, ja ero kasvoi nopeasti jo yli 30 pisteeseen. Päätösneljännes olikin enää sopuisaa pallottelua, ja vieraat pääsivät kaunistelemaan tulostaululle säädylliset loppulukemat.

FoKoPon korinteko oli kolmikon Juwan Howard (21/7) – Markus Molenius (21/ 9) – Mohomed Ali Haji (16/4) varassa.

#MeidänJoukkueesta jokainen sai merkintöjä pistesarakkeeseensa. A-juniori-ikäinen Eero Myllymäki (9/1) pelasi ensiminuutit edustusjoukkueessamme ja onnistui heti mainiosti. Kolme ensimmäistä kolkkia osui, ja nuorukainen palkittiin lopulta joukkueemme parhaana!

Joona Airenne (17/7) heitti tarkasti ja Pyry Rainamaa (8/9/5s/3r) säilyttää matsista toiseen korkean tasonsa. Ville Hänninen koppasi puolestaan vajaassa 16 peliminuutissa peräti kymmenen levypalloa sekä jakoi viisi koriin johtanutta syöttöä.

Tilastojen kertomaa

Ura voitti levyrit 55 – 38

Ura voitti koriin johtaneet syötöt 25 – 9

Ura voitti pallonhallinnat 107 – 94

Tilastot

Krisun kommentit

”Olimme tänään innokkaita taas pelaamaan HBA-tappion jälkeen. Meillä on nyt 14 päivän sisällä viisi peliä eli edessämme on kriittisiä viikkoja. Tavoitteemme on olla jokaisessa tapahtumassa parempia kuin edellisessä”, coach Palotie kertoi ja valotti tulevien viikkojen menestystekijöitä:

”Pidämme jatkossakin yllä isoa rotaatio ja harjoituksissa mennään täysillä. Lisäksi harjoitustapahtuman ulkopuolella meidän on oltava älykkäitä ja ammattimaisia eli muistettava nukkua hyvin ja syödä hyvin.”

#MeidänJoukkueen seuraava kotiottelu on sunnuntaina 4. päivänä helmikuuta kello 17.00. Silloin vieraaksemme saapuu Tampereen Pyrintö. Tervetuloa!

Yhteistyössä