Haemme toiminnanjohtajaa – haku avoinna 3.6. klo 16 asti

(20.5.2019) Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset johtamaan asiantuntevaa, osaavaa ja iloista seuraa. Kehität kädet savessa kasvavaa urheiluseuratoimintaa dynaamisen yhteisön tukemana mukavassa toimintaympäristössä.

Toiminnanjohtajan keskeinen työtehtävä on seuran harraste- ja junioritoiminnan operatiivisesta arjesta vastaaminen. Tehtävät ovat:

  • seuran juoksevasta hallinnosta ja taloudesta vastaaminen
  • toiminnan kehittäminen, laadun varmistaminen sekä tavoitteiden asettaminen yhdessä hallituksen kanssa ja niiden saavuttamisen seuraaminen
  • hallitukselle esiteltävien asioiden valmistelu ja sen tekemien päätösten toimeenpano, sekä osallistuminen hallituksen kokouksiin
  • muiden seuran työntekijöiden esimiehenä toimiminen
  • vapaaehtoistyön organisointi ja johtaminen
  • seuran sisäinen ja sidosryhmiin kohdistuva viestintä
  • uusien kumppaneiden hankinta ja olemassa olevien kumppanuuksien vaaliminen
  • edustusjoukkueen toiminnan tukeminen ja operatiivisen toiminnan mahdollistaminen yhdessä joukkueen taustaryhmän kanssa

Odotamme hakijalta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, taloushallinnon osaamista sekä käsitystä urheiluseura-, yhdistys- tai muusta vapaaehtoistoiminnasta. Toiminnanjohtajalla tulee myös olla kykyä johtaa asiantuntijoita ja vapaaehtoisia sekä kehittää toimintatapoja. Työtehtävät edellyttävät mahdollisuuden työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin tilanteen niin vaatiessa. Eduksi luetaan lajituntemus, sidosryhmätoiminnan osaaminen, viestinnälliset taidot ja liikunta-alan ja/tai kaupallinen koulutus.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen, erikseen sovittavilla ehdoilla.

Hakeminen: Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tulee osoittaa Ura Basketin hallitukselle, toimisto@urabasket.fi / Tallakatu 2, 20660 Littoinen 3.6.2019 klo 16 mennessä .

Tiedustelut: Ura Basket ry:n hallituksen jäsen Sanna Viipuri, p. 0400 747 791 tai sanna.viipuri@gmail.com.

Ura Basket on kaarinalainen koripallon erikoisseura. Lajia on Kaarinassa pelattu jo 60 vuotta, ja Ura Basket on perustettu vuonna 2005. Seurassa on lähes 400 lisenssipelaaja. Joukkueemme, joita on noin parisen kymmentä, osallistuvat sarjoihin niin valtakunnallisella kuin alueellisella tasolla. Koripallon lisäksi liikutamme yli 400 lasta kerhoissa ja leireillä.

Miesten edustusjoukkue pelaa Korisliigassa, ja kehitysjoukkue divari 1B:ssä.  

Yhteistyössä