Hengetön Boys kaatui Liedossa

Keskiviikkoiltana pelattiin Lietohallissa sarjan kärkikamppailu, kun 5 ottelun voittoputkessa viilettänyt Ura Boys matkasi 4/1 recordilla porskuttaneen Lieto-Koriksen vieraaksi.

Hajuton, väritön ja mauton esitys

Koko 40 minuutin aikana Boys onnistui vain muutamaan otteeseen pelaamaan pienen pätkän joukkueelle ominaista hyvää ja vauhdikasta koripalloa.
Lopun aikaa lähes koko joukkue syyllistyi huonoon puolustukseen, sekä hyökkäyspäässä surffailuun. Pahimmillaan pelaaminen oli jopa haluttoman näköistä, juuri niillä hetkillä kun kentällä olisi pitänyt sulkea fokuksen ulkopuolelle erityisesti tuomarit ja kaikki muu ei omaan pelisysteemiin kuuluva.

Syitä huonolle esitykselle voidaan toki spekuloida vaikka sunnuntain klo. 20 asti – jolloin Boysilla on ensimmäinen mahdollisuus pestä kasvot – mutta ainakin coach Suomen auktoriteetin poissaolo loisti joukkueen esityksestä Liedon Lihakaupan parkkipaikalle asti.

Myös edustusjoukkueesta saatujen vahvistusten toimimista vahvistuksina sanan varsinaisessa merkityksessä voidaan osittain kyseenalaistaa, kun Matias Suomi, Niemi ja Sällylä olivat vetäneet oman joukkueen kanssa treenit pelin alle.

Täysin omiin ohjiin otettavissa olleen pelin loppulukemat siis 85 – 75 Lieto-Korikselle ja #MeidänKakkosjoukkueen katse kohti sunnuntaita.

Loppuun vielä loukkaantuneena sivussa olleen ja valmentajana toimineen Raivosen mietteitä ottelusta:
”Ei oltu valmiina tekemään töitä joukkueena ja yksilöiden hyvä yritys kaatui siihen. Muutamia hyviä hetkiä, mutta se ei riittänyt Lietoa vastaan. Ei oltu tarpeeksi lähellä, ei liikuttu hyökkäyksessä riittävän nopeasti, eikä pallokaan vaihtanut käsiä tarpeeksi. Aggressiivisuutta puuttui, mutta joukkue kuitenkin näytti silloin tällöin tasoaan, joka on sarjan paras. Silenius ja Virtanen välitti pirteää energiaa kentälle ja Savonvirta paini kohtuu hyvin. Joukkuepelin puute ja 90% keskittyminen aiheuttti menetyksiä ja laiskistutti sekä hyökkäystä, että puolustusta. Sarjapisteet jopa melko oikeutetusti Lietoon tällä kertaa.”

Sunnuntaina 3.12. siis mennään taas eikä meinata, kun marraskuulta siirtynyt ottelu Salon Tovereita vastaan potkaistaan käyntiin Littoisten Monitoimitalolla klo 20:00.
Ura Boys pahoittelee faneilleen keskiviikon esitystä, sekä siitä aiheutunutta mielipahaa ja toivoo kaikkia jälleen tuekseen kunnianpalautukseen.

Yhteistyössä