Monnarin finaalit – hyvä tietää

Tässä tiivis tietopaketti finaaliottelun järjestelyistä. Divari A:n finaalisarja on herättänyt suurta kiinnostusta, ja Monnari tulee olemaan loppuunmyyty perjantaina kun sarja on katkolla. Onhan tämä ensimmäinen kerta kun Ura Basket pelaa divari A:n voitosta ja vielä noususta Korisliigaan! Jotta tapahtuma rullaa mahdollisimman sujuvasti, on yleisön hyvä huomioida seuraavat asiat:

  1. Osta lippusi ennakkoon ZUPticket-palvelusta. Ennakkoon ostetulla lipulla vältyt jonottamiselta. HUOM! Myynti ZUPticketissä päättyy tunti ennen pelin alkua.
  2. Saavu ajoissa! Monnari tulee olemaan loppuunmyyty.
  3. Kausikortti ei ole voimassa playoff-peleissä. Ura-passi käy myös finaaleissa.
  4. Voit ostaa lippusi myös paikan päällä. Maksuvälineinä käyvät maksukortit, käteinen sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.
  5. Buffeteissa käy myös maksukortit ja käteinen.
  6. Monnarin osoite on Tallakatu 2.
    Huomioithan, että parkkipaikkoja on rajoitetusti Monnarin välittömässä yhteydessä. K-kaupan P-paikat on tarkoitettu VAIN kaupan asiakkaille. Ristikallion koulun pihassa on kaksi parkkialuetta: Nipsikadulla sekä Ristikallionkadulle. Etäisyys Monnarille on vaivaiset 350-500 metriä. Suosittelemme myös kimppakyytejä, fillarointia ja Föliä (linja 2B).

Yhteistyössä