Hyvää uutta vuotta, Ura-perhe!

(31.12.2018) Ura Basketin huikea vuosi 2018 on pian pulkassa. Vuosi tulee aina säilymään seuramme kronikassa täysin poikkeuksellisena. Harrastajamäärät jatkoivat kasvuaan, nais- ja tyttökoristoiminta vakiinnutti asemansa toiminnassamme, jouduimme päästämään rakkaita henkilöitä eteenpäin kohti uusia haasteita, mutta saimme myös toivottaa tukuittain huipputyyppejä tervetulleiksi Ura Basketiin.

Ennen kaikkea, vuoden 2018 merkittävämpänä tekona: keväällä tuli voitto miesten divari 1A:ssa, ja sen myötä nousu lajimme valtakunnallisesti korkeimmalle tasolle, Korisliigaan. Merkinnät historian kirjoihin jatkuivat syksyllä, kun pääsimme moneen kertaan iloitsemaan ”ensimmäisiä”: ensimmäinen liigaottelu, ensimmäinen kotiottelu Kupittaalla, ensimmäinen voitto ja kotivoitto… Tehtiin yleisöennätyksiä ja houkuteltiin Turun seudun urheiluväkeä lajimme pariin uudessa upeassa kotiluolassamme. Jouduimme ja joudumme kohtaamaan roppakaupalla uusi haasteita – ja mahdollisuuksia – ja olemme vasta ottamassa ensiaskeleemme oppipolulla kohti uutta toimintaa. Tiedämme, että suunta on oikea. Oppiminen matkan varrella on itsessään pieni palkinto, ja olemme luottavaisia, että suuriakin tavoitteita voidaan saavuttaa alkavan vuoden aikana.

Mikään toiminnastamme ei olisi olemassa ilman pientä vapaaehtoisten armeijaa – ilman teitä, rakas Ura-perhe! Lukemattomat tunnit treenejä vetämässä, sadat kilometrit pelireissuissa, tuhannet keitetyt kahvilitrat ja leivotut mokkapalaset, pitkät päivät edustusjoukkueemme ottelutapahtumia mahdollistamassa… Uskomaton heittäytyminen ja sitoutuminen yhteisiin asioihin vetää sanattomaksi ja kiitolliseksi – Ura-perhe on kultaa, kiitos!

Oikein hyvää ja iloista uutta vuotta 2019 toivottaen,
Ura Basket ry, hallitus

Kuvat: Ville Vuorinen

Yhteistyössä