Ikävät loukkaantumiset varjostavat edarin alkukautta

(17.10.2018) Ura Basketin ensimmäisessä Korisliigan kotiottelussa hienoa tapahtumaa ja taistelua varjosti Stephen Croonen ja Aleksi Akpason loukkaantumiset.

Stephen Croone joutui osaltaan jättämään ottelun kokonaan kesken loukkaantumisen vuoksi. Stephen törmäsi pelitilanteessa vastustajan screeniin ja loukkasi oikean olkapäänsä.

Stephen pääsi nopeasti jatkotutkimuksiin ja Urheilumehiläisen ortopedi Jussi Rantasen tarkemmissa jatkotutkimuksissa todettiin akromioklavikulaarinivelen (AC-nivel) vamma, minkä toipumista seurataan nyt alkuun viikko kerrallaan. Urheilumehiläisen ja joukkueen lääkärin Petri Kallion mukaan seuraavat viikot näyttävät, miten hoidon suhteen edetään. Ennustetta tarkennetaan, ja siitä tiedotetaan, kun näemme, miten toipuminen etenee. Ensimmäisten arvioiden mukaan Stephen on poissa pelikentiltä ainakin 6–8 viikkoa.

Samaisessa ottelussa Aleksi Akpaso kärsi nilkan vääntövammasta, minkä toipumista ja nilkan kestävyyttä arvioidaan päivä ja tapahtuma kerrallaan. Fiifi Aidoon saama alaraajaspasmi saatiin onneksi helpottamaan jo Vilpas-ottelun aikana ja hän oli pelikuntoinen tiistain KTP-ottelussa.

Ura-perhe toivottaa pelaajille voimia kuntoutumiseen!

Yhteistyössä