Jarkko Wallinkoski on Ura Basketin uusi toiminnanjohtaja

Urheilun monitoimimies Jarkko Wallinkoski on Ura Basketin uusi toiminnanjohtaja. Jarkko aloittaa tehtävässä 1. päivänä lokakuuta 2018.

– On hienoa päästä mukaan Ura-perheeseen! Turun alueella on pitkästä aikaa oma pääsarjajoukkue, joka pyrkii luomaan uutta peliin ja suhteessa vastustajaan, ja tähän projektiin on hieno päästä heti alkumetreillä mukaan, kommentoi Wallinkoski.

Jarkko on itse pelannut useita joukkuelajeja, joista vahvin tausta löytyy jääkiekon puolelta. Junnuna myös jalkapallo ja koripallo tulivat tutuiksi. Korista hän pelasi teininä Turun NMKY:ssä, ja joukkuekavereihin lukeutuivat muun muassa Teemu Rannikko, Ville Hurme, Arto Talvitie ja Urho Blom. Ura Basketin junioritoiminta on tuttu C-tytöissä pelaavan tyttären harrastuksen myötä.

– Junnupuolella harrastajamäärät ovat kasvussa niin poikien kuin tyttöjenkin osalta. Korisperheessämme on edelleen tilaa innokkaille pelaajille sekä toimihenkilöille. Monipuolinen harrastaminen on junnuille aivan keskeistä, toteaa Jarkko päättäväisenä. Yhteistyötä esimerkiksi koulujen kanssa voisi syventää entisestään.

– Lahjakkaille junioreille pitää osata tarjota heidän kaipaamansa haasteita, jatkaa Jarkko. Ura Basketin pitää pystyä tuottamaan omia pelaajia edustusjoukkueeseen asti.

Perheyrittäjänä hän on toiminut kymmenen vuotta, ja työnteko sytyttää 38-vuotiasta Wallinkoskea joka päivä. Osaaminen liittyy vahvasti taloudenhallintaan, ja yhdistettynä muun muassa valmentajataustaan ja intohimoiseen suhtautumiseen liikuntaan on Jarkko oikea henkilö viemään Uran toimintaa kohti uusia tavoitteita.

– Mahtavan kesän jälkeen on hieno suunnata katseet koriskentille ja alkavaan koriskauteen!

Seuran puheenjohtaja Mikko Granström toivottaa Wallinkosken lämpimästi tervetulleeksi Ura Basketin toiminnanjohtajan pestiin.

– Ura-perhe saa ansaitsemansa keulakuvan päivittäiseen toimintaan. Jarkko on dynaaminen, innostunut ja ihmisläheinen johtaja. Juuri sellainen kuin me tähän seuraavaan kasvuvaiheeseen tarvitsemme. Aktiivinen hallitus haluaa tukea ja auttaa Jarkko kaikin mahdollisin tavoin onnistumaan tehtävässään, sanoo Granström.

Maanantaista alkaen Jarkon tavoittaa puhelimitse numerosta 044 240 3376, ja sähköpostitse jarkko.wallinkoski(at)urabasket.fi.

Tervetuloa Ura-perheeseen Jarkko!

Yhteistyössä