Javan White Uran kolmas ulkomaalaisvahvistus

(31.7.2020) Ura Basketin edustusjoukkue on tehnyt sopimuksen yhdysvaltalaisen Javan Whiten kanssa. White siirtyy Uraan ja Korisliigaan suoraan yliopistokentiltä. 

– Javan White on isoksi mieheksi erittäin urheilullinen ja liikkuva pelaaja, joka toimii suurella energialla, kertoo päävalmentaja Damion Dantzler joukkueensa tuoreimmasta täydennyksestä. Heittotaitonsa lisäksi Javan on hyvä puolustuspäässä.

– Whitella on hyvän korille rullauksen lisäksi isoksi mieheksi hyvä kolmen pisteen heittotaito. Hänellä on osaamisyhdistelmä, joka tulee aiheuttamaan vastustajan puolustukselle runsaasti murheita, povaa joukkueen GM Petri Mäkitalo

Iowassa syntynyt 208-senttinen White pelasi viimeisen collegekautensa Missourin Kansas Cityssä. UMKC Kangaroosissa hänelle kirjattiin 10 pistettä ja 7 levypalloa reilun 22 minuutin peliajalla. 

– Olemme erittäin iloisia, että saamme Javanin Uraan, ja samalla mahdollisuuden auttaa häntä kehittämään omaa identiteettiään ammattilaisena, lisää Damion.

Suunnitelmien mukaan on haussa vielä yksi tai kaksi suomalaista pelaajaa ja yksi ulkomaalainen, jonka pelipaikka selviää kotimaisten pelaajien myötä.

Ura Basketin edustusjoukkueella on sopimukset seuraavien pelaajien kanssa: Joona Airenne, KeVaughn Allen, Kevin Bracy-Davis, Edvard Gullichsen, Lauri Hänninen, Ville Hänninen, Trey Niemi, Teemu Sulonen, Joona Tuomala sekä Javan White.

Kuva: Kansas City

Media

Tagged under

Yhteistyössä