Jesse Perry vahvistamaan Uran sisäpeliä

(22.1.2019) Loukkaantumissuman purkutyön loppumetreillä paahtava Ura Basket on täydentänyt rosteriaan. St. Louis, Missourissa syntynyt 28-vuotias Jesse Perry tuodaan vahvistaman joukkueen sisäpeli- ja levarivoimaa.

Korisliiga-kokemusta Kobrissa

Atlantin tämän puoleiset parketit ovat jo varsin tuttuja huippuyliopisto Arizonan kasvatille. Kansainvälisen debyyttinsä 201-senttinen Perry suoritti Libanonissa kaudella 2012–2013. Seuraavana syksynä Jesse aloitti kauden Liettuan Siauliaissa, josta hän saman syksyn aikana siirtyi Lapuaan ja Korikobriin. Korisliigassa Perrylle tilastoitiin 24 pelissä 35 minuutin pelaajalla keskimäärin 18 pistettä ja 10 levypalloa. Jesse Perry on pelannut viimeiset kaksi kautta Italian Serie A2:ssa: kaudella 2016–2017 Trevisossa ja 2017–2018 Trapanissa.

-Tarvitsimme johtajan, joka eritoten vaikeina hetkinä pystyy auttamaan joukkuetta ja kääntämään pelejä eduksemme. Jesse tuo meille tätä kaivattua lisää, ja vahvistaa samalla levari- ja korintekovoimaamme, kommentoi Ura Basketin päävalmentaja Kristian Palotie. Jesse saapuu Suomeen tänään 22. tammikuuta, ja on mukanamme jo illan vieraspelissä Kotkassa. Debyytti nähdään todennäköisesti kuitenkin Seagulls-ottelussa Espoossa lauantaina.

Jesse Perryn sopimus Ura Basketissa kattaa loppukauden. 

Yhteistyössä