JKS:n vuoro taipua #MeidänJoukkueen myllytyksessä

(15.12.2017) Edustusjoukkueemme paketoi perjantai-illan kotiottelussaan upean syyskautensa näyttävästi. Järvenpään Koripalloseura joutui taipumaan hurjaan lentoon nousseen joukkueemme kyydissä. Pitkä voittoputki ankkuroi joukkueemme tukevasti sarjan kärkikaartiin.

15.12.2017 Miesten Div. A: Ura Basket – JKS 115 – 86 (21 – 22, 27 – 21, 36 – 20, 31 – 23)

Järvenpääläiset sinnittelivät puoliaikaan asti voittotaistelussa mukana lähinnä Villematti Kopion (22/4) sekä Leo (9/1) ja Visa Tarjanteen (18/6) kovien henkilökohtaisten ratkaisujen ansiosta. Kolmannen jakson puolivälissä #MeidänJoukkue löysi kuitenkin syksyn mittaan jo tutuksi tulleen flow-tilansa. Puolustus parani, levyrit tarttuivat hyppysiin ja pääsimme juoksemaan kenttää totutulla tavalla. Hetkessä ero retkahti yli 20 pisteeseen. Vierasjoukkue väsähti, virhetilit alkoivat täyttyä, ja peli oli sitä myöten taputeltu. Hienosti joukkueemme kuitenkin säilytti tasonsa pelin loppuun saakka.

#MeidänJoukkue oli jälleen täynnä onnistujia. Päävalmentaja Kristian Palotie peluuttikin tasaisesti koko 12 pelaajan rosteriaan 11 ja 20 peliminuutin väliin. Trey Niemi (23/3) heitti tarkasti ja palkittiin joukkueemme parhaana. Joakim Jousisto (4/1/7s) ja Ville Hänninen (13/4/7s) tarjoilivat makeita passeja. Pyry Rainamaa (11/6/4s/4bl) torjui peräti neljä vastustajan heittoyritystä. Brian Moultrie (15/9) piti vieraiden Arsene Towan (10/9) kurissa ja nuhteessa.

Tilastojen kertomaa

Ura heitti tarkemmin kaikilta etäisyyksiltä.

Ura voitti levyrit 50 – 40.

Ura voitti koriin johtaneet syötöt 29 – 11.

Ura voitti pisteet penkiltä 60 – 23.

Uran pisteet per pallonhallinta oli hienosti 1.16

Uran menetysprosentti oli ainoastaan 10.1

Tilastot

Krisun kommentit

”Pyöritimme tänään poikkeuksellisen isoa rotaatiota. Minun piikkiini menee, että sen johdosta ei kukaan päässyt avausjaksoilla oikein kunnolla peliin sisään”, coach Palotie myöntää ja summaa sitten kulunutta syyskautta: ”Kauden neljän ensimmäisen pelin jälkeen me olemme löytäneet oman peli-ilmeemme ja päässeet kaikki samalle sivulle. Pelaajamme haluavat uhrautua toistensa puolesta ja viihtyvät hyvin yhdessä kentän ulkopuolellakin.”

”Edessämme on nyt pitkä breikki peleistä.  Tauon aikana pelaajiemme on pidettävä itsestään hyvin huolta eli ohjelmassa on kehon huoltamista ja fyysistä harjoittelua. Joulutauolla me pidämme joitakin organisoituja tapahtumia, joissa valmennus on paikalla, mutta pelaajien on saatava nyt myös vapaata ja mentaalista breikkiä”, Palotie muistuttaa.

Kuvat: Pekka Tenhonen

#MeidänJoukkue kiittää tukijoitaan ja kannattajiaan kuluneesta syksystä ja toivottaa kaikille oikein rauhallista joulun aikaa!

Seuraava kotiottelumme on perjantaina 12. tammikuuta kello 18.30. Silloin vieraaksemme saapuu Lahti Basketball. Tervetuloa taas tueksemme!

Yhteistyössä